2777
2789
عنوان

فوبیای رعد و برق دارم کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست

با اجازه استارتر 

بچه ها من ۵ روز مانده به قاعدگی 

دیشب شیطونیمون گل کرد 

ایا احتمال بارداری هس ؟ 

تو رو خدا جواب بدید 

براتون صلوات میفرسم

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
وای انقدر میترسم که نگو😭😭😭🥺

احتمالا تو هم یبار ترکیده تو صورتت مگ ن؟

یبار از این بادکنک محکمااا رو هی بار کردم هی باد کردم تا ترکید تو صورتم ،همه صورتم قرمز شده بود از اونروز دیگ نزدیک بادکنک هم نمیرم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتر  بچه ها من ۵ روز مانده به قاعدگی  دیشب شیطونیمون گل کرد  ایا احتم ...

احتمالش کمه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
احتمالا تو هم یبار ترکیده تو صورتت مگ ن؟ یبار از این بادکنک محکمااا رو هی بار کردم هی باد کردم تا ت ...

وای ارهههه😪😪چندبارم ترکیده

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
با اجازه استارتر  بچه ها من ۵ روز مانده به قاعدگی  دیشب شیطونیمون گل کرد  ایا احتم ...

نه نیست 

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده

حالا من عاشق رعد و برقم🤣

ولی فوبیای ارتفاع دارم 😣

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده