2777
2789
عنوان

فوبیای رعد و برق دارم کمک😭😭

224 بازدید | 20 پست

اخه کی گفت ک ما بیاییم طبقه پنج اپارتمان بگیریم اونم با دویست تا پنجره کلی پنجره همه جای خونمونه 

نورشو ک میبینم سکته میزنم....

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

فک کن خدا داره ازت عکس میگیره 

وقتی نورش روشن شد لبخند بزن قشنگ بیوفتی😊

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گی بخورم عکس دوست ندارم

اخه میدونی منم بچه بودم میترسیدم معلمم بهم اینجوری گفت

منم تا چند سال برق ک می زد مث اسکولا میرفتم پشت پنجره نیشمو باز میکردم

تباه بودم 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
اخه میدونی منم بچه بودم میترسیدم معلمم بهم اینجوری گفت منم تا چند سال برق ک می زد مث اسکولا میرفتم ...

😐😐😐😐😐😐

میترسم بادکنک بادکنم.یاازاینکه بترکه وحشت دارم🤢🤢😭

ن من از تاریکی و از رعد و برق میترسم

چون رعد و برق یه بار جلومون ی درخت و اتیش زد

خیلی بده.حالامن فوبیای بادکنک دارم.😐

منم دارم😂

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

من فوبیای محیط محصور دارم 

درجا حس خفگی میگیرم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی