2777
2789
عنوان

کتک خوردن ازشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 73 پست
گلم مردی که زنشو میزنه ضعیفه صعیف چون یه مرد قوب هیچوفت اینکارو نمیکنه  یه پادشاه هیچوقت تاجشو ...

واقعا متاسفم برای همچین ادمای مزخرفی اینا منشاش از عقده های بچگی میاد خودشون خوششون میادرو مادر یا خواهرشون دست بلندشه اخه تدایا چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه پشتوانه داری و خانوادت کمک می کنن همین الان برو شکایت کن برو پزشکی قانونی . اما اگه کسی نداری و مجبوری که. با همین شوهرت سر کنی که هیچی شرایط و بدتر نکن .سعی کن باهاش کنار بیای

واقعا متاسفم برای همچین ادمای مزخرفی اینا منشاش از عقده های بچگی میاد خودشون خوششون میادرو مادر یا خ ...

بله دبگه 

هزار تا منشع داره 

مخصوصا اونایی که شاهد کتک خوردن مادرشون بودن در کودکی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

ناموصاچطوری موندی تواین زندگی باکمربنداخه!!!!نمیگم منم کتک خوردم ولی دوتاسیلی اروم که جاش۶تاسیلی محکم خورد پاشوبروپزشک قانونی عزیزم شکایت کن حالااگه یکی دوتاسیلی بودمیگفتم شوهرتو ادم کن ولی باکمربندادم نمیشه بروخونه بابات شکایت کن وطلاق!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
چه طوری نمیاد که .تنها کاری که میکنم اینه که سعی میکنم عصبیش نکنم

خودت از یه مشاور کمک بگیر 

مشکلش حاد 

خود زنی

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
فقط میتونم دعاکنم این خانوم نجات پیداکنه😑🙏🏻

بله دیگه 

عزیزم اگه پشتوانه داری و خانوادت کمک می کنن همین الان برو شکایت کن برو پزشکی قانونی . اما اگه کسی ند ...

خانوادم میشناسنش وپشتم هستن همه میگن فقط توهستی ک بااین زندگی میکنی ولی چون بهلش زندگی کردم میدونم چه شیطانیه فقط براخانوادم میترسم

خیلی بی عرضم فقط بخاطرخانوادم میترسم اخه این ازکشتن انسان خوشحال میشه رحم نداره

گوه خورده مگه الکیه اینطوری میگه ک بترسونتت

نترس برو الان پزشک قانونی بخدا جات باشم هم زنگ میزنم بخانواده خودم هم خانواده گوه خودش و هم پلیس ۱۱۰ تاپدرشو دربیارن

خانوادم میشناسنش وپشتم هستن همه میگن فقط توهستی ک بااین زندگی میکنی ولی چون بهلش زندگی کردم میدونم چ ...

عزیزم. بهتر از اینه که اینطوری کتک بخوری. وقتی شکایت کنی هیچ کاری نمی تونه بکنه هر کاری بکنه به ضرر خودشه