خدایاااببین مدیر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 105 عنوان کتک خوردن ازشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 73 پست دوستان میگم شوهرم الکی یه دعوای درس کرد با کمربند زدروبدنم کبود شدم وجاش سفت ودردناکه بنظرتون مویرگام اسیب دیدن برم دکتر؟بعدش برم پزشک قانونی برام کاری میکنه یانه؟هرکی بلده بهم بگه چطوری عکس بزارم بلدنیستم بالینک تاعکس جای ک کبودشده بزارم 1399/09/16 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 شوهر منم تو دعوا خودشو میزنه😂😂😂😂البته منم میزنمش 😂😂😂ولی جدا از شوخی این یه اختلاله روانیه آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
بهار75hamish عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1505 گفتم بزاربرم یه روانیه نمیزاره میگه اگه رفتی کل خانوادت رومیکشم ابروت رومیبرم بخدا روانیه ولی باورنم ... میخای سرکتاب برات بگیرم شاید جادو شده یاهمزاد داره.اسم شوبااسم مادرش بگو پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
عشق،محمدم،من۱۱۱ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 15888 یا خدا چطور باهاش زندگی میکنی من ترسیدم اینا همش اختلال روانیه دوسش دارم خیلی غصه میخورم براش میترسم ی بلایی سرش بیاد
qlb_khaste عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 12051 هعی! هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 دوسش دارم خیلی غصه میخورم براش میترسم ی بلایی سرش بیاد دوسش خوب معلومه دای ولی به فکر بچه هات هم باش آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
moshavereh_tahsili عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 198 من مجردم واقعا نمیدونم چرا ی مرد اجازه میده دست رو زن بلندکنه و ازون مهمترزن این اجازه رومیده قوی شین شمام بزنینپزشکی قانونی فقط اینجوری ک زده شکایتم خوبه حتی
عشق،محمدم،من۱۱۱ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 15888 دوسش خوب معلومه دای ولی به فکر بچه هات هم باش بچه نداریم که
baghbani عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 3480 ۲۸ سالمونه دوتامون شغل شوهرت چیه ؟خانوادش خبردارن اینطوری کتکت میزنه؟؟
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 من مجردم واقعا نمیدونم چرا ی مرد اجازه میده دست رو زن بلندکنه و ازون مهمترزن این اجازه رومیده قوی شی ... گلم مردی که زنشو میزنه ضعیفه صعیف چون یه مرد قوب هیچوفت اینکارو نمیکنه یه پادشاه هیچوقت تاجشو نمیشکنه چرا ؟ چون خودش پادشاهس یه مرد هم باید اینطور باشع آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
eliiiiiiiiiiiiiiinaa عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 8783 خاک تو سر بی عرضتپاشو یا آژانسی بگیر برو پزشک قانونی زنگ بزن ننه بابات بیان ببرنتت موندی پیش این روانی احمق ک چی گوه خورده تهدید کرده مگه مملکت بی صاحابه و بخاطر تهدیدشم میتونی شکایت کنی پاشو تا خودتو بکشتن ندادی
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 بچه نداریم که بعدا که بچه دار میشین آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
بلاپورچ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1678 گوه خوردپاشو جمع کن برو خونه باباتشکایتم بکن ازشکرفتی نشستی تو خونش کاری هم نمیکنی دفعه بعد محکمتر کتک میخوریپاشو جمع کن خودتو
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 شوهرم میگه نمیخوایم بچه کلی دارم میگم خواهرم میگم درمانش کن همین آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم