2777
2789
عنوان

بنظرتون وزنم مناسبه؟

214 بازدید | 38 پست

قدم ۱۶۸ هس و ۴۵ کیلوعم استخونمم پهن نیست و صورت گردی دارم و چشمام درشته

همه بهم میگن خیلییییی لاغری 

بنظرتون لاغرم؟ برای چاقی چی بخورم ؟ تا چه حد باشه وزنم مناسب قدم میشه؟

ما در میان رقصیم ؛ رقصان کن آن میان را!

لاغری به نظرم ۶۰ کیلو بشی عالیه

منم ۱۶۰وزنم ۴۲ دوست دارم ۵۵کیلو بشم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید 58 کیلو باشی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

زیر ۵۶ نباید باشی گلم

با اپلیکیشن مانکن یا کرفس میتونی وزن اضافه کنی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
۵۰ خوبه

خدا کنه به ۵۰ هم راضیم ولی وزن نمیگیرم😩

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

امشب چتون شده فقط 

لاغرها تاپیک میزنن....😡😡... من میخوام مثل شما ها لاغر بشم....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

به نظر من که خوبی

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من 60 بودم با قد ایشون خوب نبود زیاد.....بنظرم 55 فوقش...

آهاااا آره درست میگین👌