الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بالیمووزن گرفتم.توهروعده غذایی یک یادوتالیمومیخوردم.بدن روپاک سازی میکنه به هضم وجذب غذا کمک میکنه واشتهاروبه شدت افزایش میده.به حدی اشتهاداشتم تازه الحمدالله میگفتم دوباره گرسنه م میشد.نه ضررداره ونه گرون.من خیلییییی دیروزن میگرفتم سالی یک یادوکیلو.یه وعده هم نمیخوردم وزنم می اومدپایین.لیموتازه باشه حتما
محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من بالیمووزن گرفتم.توهروعده غذایی یک یادوتالیمومیخوردم.بدن روپاک سازی میکنه به هضم وجذب غذا کمک میکن ...
ممنون از کمکت 😘😘😍
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘