2777
2789

من الان دوتاشو میگمیه بار ظرف مرغیا ویترین مامانمو شکستم انداختمش روی پشت بوم خونه همسایه😱😂😂

یه بارم جیش کردم تو خونه ی  عمم مامانم دعوام کرد جلوی گفتم شما مامانا خودتونو پوشک میکنید چرا منو دعوا میکنید😂

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳

خیلی خیلی ی اشپزخونه رو اتیش دادم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورتون میشه من هیییییچ شیطنتی نکردم؟؟۴ ماهگی ۴ دست و پا رفتم مامانمم میگه میرفتم خرید تا سرکوچه تو رو میزاشتم سر خونه تا میگشتم مثل مار خودت رو میکشیدی طرف در میومدی تا در میرسونی خودتو 

یه بار استکان کمر باریک مامان بزرگم شکستم از آخر هم فهمید بهش گفتم 

بچه بودم رب انار دوست داشتم این مامان بزرگم بهم نمی داد بخورم هر وقت نبود یواشکی از رب انار کش میرفتم اخ چه مزه ایی داشت مال حروم بود فوری اسهال میشدم😂

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

آبجیم روی تشک من خوابیده بود از روش رد شدم گفتم ندیدمت پاش کبود شد ، نوک اتودو زدم تو دست همبازیم میخواستم دکتر بازیم واقعی باشه خدایا من و ببخش 😂

بدی هات خوبی هاتو از یادم برد 

بر خلاف الان ک خیلی مهربونم یه بار رفتم مدرسه مامانم مدیرشون بهم خط کش چوبی داد گفت اینارو بزن منم انقدر محکم زدم مدیر جلومو گرفت حالا خانوم خوبی بود میخاست ببینه من چه کار میکنم دید خیلی جدی دستورشو دارم اجرا میکنم خط کشو به زور ازم گرفت  خدایا منو ببخش☹

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌