2777
2789
عنوان

بیایند بگید بچه که بودین چه کارای بدی کردی 🥳🤭🤗😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 219 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ زدم ۱۱۰ ...۱۱۵...۱۲۵...و اینکه تلفن رو زدم به برق سوخت و اینکه فرار کردم از خدا تا شب دنبالم بودن تو زمین فوتبال میدان کردن آخر کار

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

در همه ی کمدا و کابینتا رو هم باز میذاشتم

یکبار از این تراش هایی که توشون آب و بچه و دونه برفه تو مدرسه جا مونده بود نمیدونستم برای کیه، آوردمش خونه، کلاس اولی بودم

بابام کلی دعوام کرد😅😂🥲🥲🥲

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
😐با ماهی قرمزای عید مسابقه استقامت میزاشتم که ببینم کدومشون بدون اب بیشتر دوام مبارن،😂😂😂😂😂😂

بیچاره ها

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

تو بگو چ کارا ک نمیکردم من🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

وای یه بار مهمون داشتیم که خیلی خیلی پدر و مادرم باهاشون رودروایسی داشتن موقع شام شد مامان و بابام رفتن که سفره رو بندازن وقتی آماده شد مامانم گفت بفرمایید منم همون لحظه داد زدم گفتم بیایید مفت خوری یه لحظه همه ساکت شدن و زدن زیر خنده بماند که بعدش چقد دعوام کردن😂😂😂😂😂😂😂

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 

رو کلم وایتکس ریختم چون بقیه کلشونو رنگ میکردم فک میکردم بریزم کلم رنگ میشه.....

دومی ظرف های مامانمو شکستم تو سطل اشغال ریختم مامانم تا همین چند ماه پیش نفهمید آخر خودم و لو دادم

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک