2777
2789
عنوان

بچه داشتن چیز بدیه یا خوبی

349 بازدید | 35 پست

بچه ها من بعد از چندین سال ناباروری به تازگی انتقال جنین دادم با کلی امید. اما چند نفر از دوستان به شدت حرفهای ناامید کننده میزنند و میگن که بچه داشتن توی این روزگار بزرگترین اشتباه و اصلا نباید بچه‌دار میشدی و هیچ خوبی نداره و به شدت پشیمان خواهی شد. من خودم سال ها این عقیده را داشتم تا این که واقعا احساس تنهایی کردم و تصمیم گرفتم بچه دار شم. اما حالا حرف های اونا خیلی بهم استرس وارد کرده. به نظر شما واقعاً بچه داشتن چیزی به جز بدبختی و ناراحتی و پشیمونی در بر نداره؟

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه چیز خیلی خوبیه اگه حداقل وضع مالیتون متوسطه

منم دو ماه پیش انتقال جنین داشتم منفی شد این ماه دوباره میرم تو سیکل

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

به حرف مردم گوش نده

منم در این مورد تاپیک زدم ولی الان برام مهم نیست

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

بااین اوضاع مملکت ادم نگران ایندشونه سختی داره ولی خب شیرینم هس دیگه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

باهاشون معاشرت نکن

آدمهایی که به کسی که با این سختی داره بچه دار میشه به جای حرف های امیدوار کننده اینجوری حرف میزنن شایسته معاشرت نیستن

بچه داشتن به خودت بستگی داره ولی عاشق بچه باشی شیرینه

اگه شرایط زندگیت روبراهه خوبه،اونا طبق شرایط زندگی خودشون گفتن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

عزیزم ولشون کن خیلیم خوبه من و شوهرم همیشه میگیم قبل دخترمون چجوری زندگی میکردیم دلخوشی نداشتیم ولی الان خیلی بهتره به حرف ک بیفته خیلی شیرین میشه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

کسی نمیتونه واسه کسی تعیین تکلیف کنه این یه تصمیم مهمه که زن و مرد با ارزیابی شرایطشون میگیرن. همینا که الان میگن پرا بچه آوردی با شرایط تحریم و دلار و کرونا همونایی هستن که بعد سرکوفت میزنن چرا بچه نداری پس همیشه به ندای قلبت گوش کن

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.

من با نظر اون عزیزانی که میگن بچه دار که شدیم هر چی میخواد باید براش فراهم کنیم کاملا مخالفم. 

البته شرایط بد اقتصادی جامعه رو منکر نیستم. 

بچه ها در نظر من فرشته کوچولوهای هستن که با توکل بر خدا باید خوب تربیتشون کنیم.که کنارمون باشن و بهم عشق مادر فرزندی بورزیم. 

هییچ عشقی نمیتونه جای این عشقو بگیره

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️