2777
2789
عنوان

تجربه ی بختک

101 بازدید | 17 پست

من دفعات زیادی تجربه کردم فک کنم الان چهارم یا پنجمین باری بود که پریشب دوباره افتاد روممم😭💔خیلی سخته میترسممم میخوام داد بزنم نمیشه دست وپامم بخوام تکون بدم نمیشه به مامان بابام گفتم زیاد جدی نگرفتن داداشم چندباری تو خونمون جن دیده اون 7سالشه میگه یه بارم همزادمو دیده با اینکه هرشب قرآن رو میبوسم وسوره میخونم بازم حداقل شب درمیون یا هفته ای یه بار تجربش میکنم💔

سخته واقعا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا آشغال مخصوصا استخون و گوشت تو خونه نزارین اخر شبها حتما هم ایت الکرسی بزنین تو خونتون ببین دیگه چه کارایی خوبه سرچ کن منم ۶ سال پیش پسرم انفولانزا گرفت شدیدا مریض شد بعدش یچیزایی تو خونه میدید حدود۱ ماه

منم خوابگاه میرم همش بختک میفته روم

من اصلا نمیتونم ببینم بختک رو فقط احساس سنگینی میکنم نمیتونم تکون بخورم بدنم بی حس میشه میخوام داد بزنم انگا خفه شدم شما میبینی؟ 

من اصلا نمیتونم ببینم بختک رو فقط احساس سنگینی میکنم نمیتونم تکون بخورم بدنم بی حس میشه میخوام داد ب ...

آره من قبلا زیاد میدیدم الان رفته 

البته همش توی خوابگاه خونمون نمیبینم 

خیلی بده حتی چند بار موجود وحشتناک دیدم خدا اون شبارو نیاره

آره من قبلا زیاد میدیدم الان رفته البته همش توی خوابگاه خونمون نمیبینم خیلی بده حتی چند بار موجود وح ...

وای نگووو🤦🏻‍♀️ترسیدممم نکنه منم ببینم من از وقتی فهمیدم بختک چیه اومدن سراغم قبلش برام اتفاق نیفتاده بود قبلش میدونستما ولی وقتی بیشتر تحقیق کردم اومدن سراغممم

عزیزم اصلا آشغال مخصوصا استخون و گوشت تو خونه نزارین اخر شبها حتما هم ایت الکرسی بزنین تو خونتون ببی ...

خیلی بده من خوابیدم یه بار یکی محکم زد تو پشتم الانم که مینویسم نفسم یه لحظه بند اومد ترسیدم همش با ترس میخوابم یه بار خوابیدم هم چشامو بستم انگار تو مدرسه بودم همهمه ی بچه ها بود بعد سرم درد گرفت تو خواب چند نفر بلند بلند حرف میزدن بعد من با ترس عصبانیت گفتم ساکت شید دیگه میخوام بخوابم بعدش چشامو وا کردن تو حالت خواب و بیداری بدنم رو نتونستم تکون بدم و حرف نمیشد بزنم

وای نگووو🤦🏻‍♀️ترسیدممم نکنه منم ببینم من از وقتی فهمیدم بختک چیه اومدن سراغم قبلش برام اتفاق نیفتا ...

من میترسیدم ولی هیمنجا گفتن چیزی نیست و از تنگی نفس میاد 

من توی اتاق پنجره هارو میبستیم یخاطر اون بود

داروی خاصی میخوری؟بیماری داری؟

نه، پام مشکل داره استخونش یه قرصای زرد گنده هس واسه تقویت استخوان دکتر داده بعضی وقتا میخورم قبل خواب دیگه همینه چیز خاصی نیس... قبلشم بختک تاجایی که یادمه روم افتاده بود قبل از مصرف داروها

من میترسیدم ولی هیمنجا گفتن چیزی نیست و از تنگی نفس میاد من توی اتاق پنجره هارو میبستیم یخاطر اون بو ...

عه دیگه تجربه نکردی بعد از اینکه پنجره هارو وا کردین؟