من دفعات زیادی تجربه کردم فک کنم الان چهارم یا پنجمین باری بود که پریشب دوباره افتاد روممم😭💔خیلی سخته میترسممم میخوام داد بزنم نمیشه دست وپامم بخوام تکون بدم نمیشه به مامان بابام گفتم زیاد جدی نگرفتن داداشم چندباری تو خونمون جن دیده اون 7سالشه میگه یه بارم همزادمو دیده با اینکه هرشب قرآن رو میبوسم وسوره میخونم بازم حداقل شب درمیون یا هفته ای یه بار تجربش میکنم💔
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
عزیزم اصلا آشغال مخصوصا استخون و گوشت تو خونه نزارین اخر شبها حتما هم ایت الکرسی بزنین تو خونتون ببین دیگه چه کارایی خوبه سرچ کن منم ۶ سال پیش پسرم انفولانزا گرفت شدیدا مریض شد بعدش یچیزایی تو خونه میدید حدود۱ ماه
عزیزم اصلا آشغال مخصوصا استخون و گوشت تو خونه نزارین اخر شبها حتما هم ایت الکرسی بزنین تو خونتون ببی ...
خیلی بده من خوابیدم یه بار یکی محکم زد تو پشتم الانم که مینویسم نفسم یه لحظه بند اومد ترسیدم همش با ترس میخوابم یه بار خوابیدم هم چشامو بستم انگار تو مدرسه بودم همهمه ی بچه ها بود بعد سرم درد گرفت تو خواب چند نفر بلند بلند حرف میزدن بعد من با ترس عصبانیت گفتم ساکت شید دیگه میخوام بخوابم بعدش چشامو وا کردن تو حالت خواب و بیداری بدنم رو نتونستم تکون بدم و حرف نمیشد بزنم
نه، پام مشکل داره استخونش یه قرصای زرد گنده هس واسه تقویت استخوان دکتر داده بعضی وقتا میخورم قبل خواب دیگه همینه چیز خاصی نیس... قبلشم بختک تاجایی که یادمه روم افتاده بود قبل از مصرف داروها