2777
2789
عنوان

بچه داشتن چیز بدیه یا خوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 35 پست

یه جایی رفتم صاحب خونه یک خانم و آقای مسن بودن هر 5 دقیقه یکی زنگ خونشون رو میزد و بچه هاشون تک تک داشتن میومدن. و دورشون شلوغ بود و در کنار هم بودن. 

برعکس یه جایی رفتم که صاحبخانه یک مرد و زن مسن بودن اونقدر اونجا از سوت و کور بودن دلم گرفت. 

از این دلم گرفت که آدم ها وقتی بزرگ میشن بیشتر نیاز دارن که بهشون توجه بشه و دورشون شلوغ بشه. 

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با نظر اون عزیزانی که میگن بچه دار که شدیم هر چی میخواد باید براش فراهم کنیم کاملا مخالفم.  ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
عزیزم ولشون کن خیلیم خوبه من و شوهرم همیشه میگیم قبل دخترمون چجوری زندگی میکردیم دلخوشی نداشتیم ولی ...

زندگی سطح بالا و خوبی دارم و شغل و موقعیت عالی، الان بعد از ده سال تصمیم گرفتم اما باز میزنن تو ذوقم

یه جایی رفتم صاحب خونه یک خانم و آقای مسن بودن هر 5 دقیقه یکی زنگ خونشون رو میزد و بچه هاشون تک تک د ...

دقیقا منم همین حسو دارم

عزیزم بچه چیز خیلی خوبیه اگه حداقل وضع مالیتون متوسطه منم دو ماه پیش انتقال جنین داشتم منفی شد این ...

به امید خدا برات دعا می کنم عزیزم

به امید خدا برات دعا می کنم عزیزم

ممنون عزیزم شما بار چندمته انتقال میدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان بچه داری؟ راضی هستی؟

الان باردارم

اوایل بارداری خیلی از این حرفا به منم زدن ولی الان اصلا برام مهم نیست

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
ممنون عزیزم شما بار چندمته انتقال میدی؟

من بار اولم هست و انشالله که آخری هم باشه. خواهش میکنم برام دعا کن 

الان باردارم اوایل بارداری خیلی از این حرفا به منم زدن ولی الان اصلا برام مهم نیست

ای جانم. انشاالله به سلامت و خیر و خوشی فارغ بشی

من بار اولم هست و انشالله که آخری هم باشه. خواهش میکنم برام دعا کن 

ان شاالله که با همین انتقال باردار شی من یه انتقال منفی داشتم منتظر پریودم دوباره برم تو سیکل

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ان شاالله که با همین انتقال باردار شی من یه انتقال منفی داشتم منتظر پریودم دوباره برم تو سیکل

انشالله که شما هم این بار جواب بگیری عزیزم