2777
2789
عنوان

بچه داشتن چیز بدیه یا خوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 35 پست
انشالله که شما هم این بار جواب بگیری عزیزم

ان شاالله گلم شما مشکلتون چیع

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ان شاالله گلم شما مشکلتون چیع

همسرم سرعت حرکت اسپرمش خیلی کم بود. خیلی داروی مکمل خارجی گرون خوردیم و دو بار هم آی یوآی کردیم. در نهایت تصمیم به ivf گرفتیم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم سرعت حرکت اسپرمش خیلی کم بود. خیلی داروی مکمل خارجی گرون خوردیم و دو بار هم آی یوآی کردیم. در ...

ان شاالله که مثبتی😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ان شاالله که مثبتی😘

ممنونم عزیزم. انشاالله. خیلی امیدوارم. خدا کمکمون کنه. دوساله بدو بدو میکنیم. ای کاش از اول اومده بودم آی وی اف اشتباه کردم که الکی ترسیدم ‌ فکرمیکردم آی وی اف خیلی پروسه وحشتناک و درداوریه در حالی که واقعاً اینطور نبود

ممنونم عزیزم. انشاالله. خیلی امیدوارم. خدا کمکمون کنه. دوساله بدو بدو میکنیم. ای کاش از اول اومده بو ...

آره ولی از لحاظ مالی خیلی وحشتناکه من از وقتی اون بار منفی شدم با اینکه دوماه گذشته حالم خیلی بده حس میکنم هیچ وقت مثبت نمیشه خدا به هممون کمک کنه هم از لحاظ مالی تو فشاریم هم روحی ان شاالله خدا لطفشو شامل حال همه منتظرا کنه

آره ولی از لحاظ مالی خیلی وحشتناکه من از وقتی اون بار منفی شدم با اینکه دوماه گذشته حالم خیلی بده حس ...

انشاالله . درست میگی.منم همش میگم دیگه خدارحمش بیاد. آنقدر هزینه ورفت و آمد ...