2777
2789
عنوان

با شوهرم مشکل دارم

501 بازدید | 25 پست

سلام.

بچه ها من چند ماهه ازدواج کردم قبل ازدواجم باهم دوست بودیم منو شوهرم..

الان اخلاق واقعا رو مخه کمکم کنید،وقتی کسی میاد خونمون اخلاقش خیلی بد میشه همش سعی میکنه بی اعتنایی کنه اصلا نمیشه باهاش حرف زد هیچ منطقی نیست ولی وقتی کسی اخلاقش عادیه و وقتی شب میاد طرفم حالم از خودم ب هم میخوره از یه هفته ۴ روزشو باهم حرف نمیزنیم من چیکار کنم‌ دیگ خستم

خیلی زود به مشول خوردین احتمالا قبل از ازدواج هم این اخلاقارو داشته ولی متاسفانه تو چشماتو بسته بودی

اوایل ازدواج مشکلاتی هست بلخرا ولی باید حلشون کنی ک بیشتر نشن از یه مشاور کمک بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا اینا میرن زیر یک سقف تغییر میکنن دیروزم ازین تاپیکا دیده بودم 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بهش بگو کسی بیاد خونه بیاحترامی کنی منم میکنم

متقابله

من روز اول ب همسرم گفتم اخترام متقابل تا وقتی ب هانوادم و فامیلام احترام بزاری منم میزارم

خداروشکر فلا خوبیم بعد ۳سال

اینم نتیجه ازدواج عاشقانه و دوستی

استدلال ‌تون خیلی رو مخ خدایی

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
اینم نتیجه ازدواج عاشقانه و دوستی

بعید میدونم،مگه میشه با هم دوست باشن و بعد همچین چیزی رو متوجه نشه،میگه اصلا باهام حرف نمیزنه چهار روز در هفته،بعد چه جوری با هم دوست بودن با زبون اشاره حرف میزدن!

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نمیدونم چرا اینا میرن زیر یک سقف تغییر میکنن دیروزم ازین تاپیکا دیده بودم 

الان بشینی باهاش حرف بزنی کاملا مقصرت میکنه فکر میکنی ک اره مقصری دیروز سر ی مسئله دعوانون شد هنوزم تو اخمه بدیش اینجاس مامانم خونمونه...

بخدا یه مجنونی بود بیا و ببین خودمم تو این همه تغییر موندم ی روز خوب یه روز بد خستم....

چقدر دوست بودی؟

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
بعید میدونم،مگه میشه با هم دوست باشن و بعد همچین چیزی رو متوجه نشه،میگه اصلا باهام حرف نمیزنه چهار ر ...

ول کن بابا هر آدمی رو اخلاق واقعیشو فقط زیر یه سقف طی چند ماه زندگی‌میشه شناخت