2777
2789
عنوان

با شوهرم مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 25 پست
ول کن بابا هر آدمی رو اخلاق واقعیشو فقط زیر یه سقف طی چند ماه زندگی‌میشه شناخت

پس ازدواج سنتی هم همینه دیگه با این حساب که شما میگی

ولی من قبل از ازدواج دوست بودیم بنظرم از نظر شناخت خیلی جلو افتادیم،واقعا اوایل زندگی که همه تو سر و کله هم میزنن تا همو بشناسند ما واقعا شاد زندگی کردیم،اگه دو طرف صداقت داشته باشم دوستی عالیه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
کلی نبود حرفم ولی اگر رو مختونه خب چه بهتر

کلی ارزش حساب کردن نداره ولی اگر نبودن همچین طرز فکرایی چه بهتر بود

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بستگی به شخصیتش داره وتربیت خانوادگی وتاثیر دوستاش روش شمانمیتونی ایشونو تغییر بدی مگر اینکه خودش بخواد بامشاورم بعید میدونم چون به نفع خودش صحبت میکنه ازش بپرس ببین توجمع براچی بی محلی میکنه مشکلو باهاش حل کنی دیگرانم نمیتونن مشکلتو حل کنن چون باایشون زندگی نکردن وخوصیاتشو نمیدونن یاباید بیخیال رفتاراش بشی یاتا بچه دار نشدی ولش کنی

کلی ارزش حساب کردن نداره ولی اگر نبودن همچین طرز فکرایی چه بهتر بود

منظورم این بود ازدواجی که فقط بخاطر علاقه و عشق باشه اکثرا اینجوری درمیاد خب اخلاق و عادات طرف مهم تر از اینه چقدر عاشقشی توی زندگی اینا به درد میخوره

جوری نباشه به خاطر عاشقی ازدواج کنی به خاطر اخلاق جدا بشی

بعید میدونم،مگه میشه با هم دوست باشن و بعد همچین چیزی رو متوجه نشه،میگه اصلا باهام حرف نمیزنه چهار ر ...

عزیزم میگم تغییر کرده الان خودم نمیشناسمش یه روز خییییییلی خوبه یه روز نه 

عزیزم میگم تغییر کرده الان خودم نمیشناسمش یه روز خییییییلی خوبه یه روز نه 

من کلا گفتم،درباره دوستی

شاید شوهر شماتو دوستی صداقت نداشته یا شاید مشکل روحی داره یا ...

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یا..؟؟؟

شاید از سادگی شما داره سو استفاده میکنه،همش‌ حدسه باید چک کنی ببینی قضیه چیه

شاید از سادگی شما داره سو استفاده میکنه،همش‌ حدسه باید چک کنی ببینی قضیه چیه

ن باو گوشیش همیشه دستمه ی موبایل نوکیا داره یه شیائومی ک تل و اینا رو داره که همیشه خونه اس.نوکیا رو هم همیشه میبینم