2777
2789
عنوان

تجربه شیرخشک منو جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 72 پست
وای کاش اینا دستگیر میشدن عجب اسکل هایی پیدا میشه 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 شیر گااااااااو 😒😒😒😒😒

هه اون ماهارو مسخره میکنه وقبول نداره

مخصوصا که هیچیشون نشد بچه هاش میگه دیدید دکترا دروغ میگن چرا پس بچه های من هیجیشون نشد

ول کن بابا اینا انگار غار نشینن با دنیا جلو نمیرن...قدیم علم اللن نبود هرروز علم از روز قبل جلوتر او ...

بهشون گفتم  .. شربت کولیک عرق نعنا رقیق شدهه داره .. یکی اومد گفت نه همش عرق نعناهه .. اونجا همه هم میگن ما دارو سازیم.. کلا دو هزارم توش عرق نعناست .. ب بچه میدن بچه مریص میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از اینکه بچه به دنیا اومد، دکترش همون دکتر زنانمونه که موقع بارداری میرفتیم میشش؟ یا باید سریع ب ...

نه دکتر زنان که چیزی نمی دونه باید یه متخصص اطفال خوب پیدا کنی و از همون اول تحت نظرش باشه من خودم ماه آخر یه پزشک خوب پیدا کردم و یه جلسه هم رفتم پیشش قبل‌زایمان 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

میدونی فکر کنم تو دادن ترنجبین زیاده روی کردین... مثلا فووووقش باید یه قاشق مرباخوری داد... دوروزی یک بار. یا هرروز.. فکر کنم مادر شوهرت میدیده این بیرونروی نداره هی میکرده حلق بچه

والا من اونروز اینجا به یکی گفتم عرق نعنا نده معده بچه میترکه ، منو شست پهن گرد رو بند.. ده نفرم اوم ...

یه بچه شش ماهه بود تو بیمارستان یکسره ناله ریز میکرد جون نداشت گریه کنه از نظر سایز و اندازه بهش میخورد نهایت یک ماهه باشه 😖مادر بزرگش گفت مردیم آنقدر بردیم دکتر شیر نمیتونه بخوره اگرم بخوره تو معده اش نمی‌مونه . بهش پونه و نعنا هم پختیم دادیم آبشو 😱😱 هرکس هرچی گفت دادیم خوب نشده . روده و معده طفلی ترکونده بود🥺

والا من اونروز اینجا به یکی گفتم عرق نعنا نده معده بچه میترکه ، منو شست پهن گرد رو بند.. ده نفرم اوم ...

عرق نعنا نباید بدن شربت گریپ میکسچر بدن اونم ۴ قطره 

عرق نعنا آلودگی داره

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
گلم جواب دادم شیرم خشک شده به شیر منم الرژی داشت

ببین بده شوهرت دایما مک بزنه کم کم شیرت دوباره جریان پیدا می‌کنه بعدشم از یک ماه قبل لبنیات بیسکوییت هر آنچه که توش شیر خشک هست رو حذف کن چون تا یک ماه قبل هم هر چی خورده باشی ممکنه توی مدفوعش ظاهر بشه بعد بهش شیر خودتو بده چون از بدو تولد خون توی مدفوع ظاهر شده ان شاالله ان شاالله ان شاالله تا ده ماهگی خووووب خوب میشه 

اگر اگزما هم داره پیش دکتر محمد قرگوزلو هم ببر همونجا تست میگیرن که اگر به مواردی غیر از لبنیات و بیسکوییت ژله  تخم مرغ و سویا و... حساسه هم حذف کنی 

اینجوری که متوجه شدم حجم شیر خشکی که بهش میدی کمتر از نیاز بچه ست بهتره تلاش کنی شیر خودت دوباره جریان پیدا کنه

این تجربه ت رو بفرست واسه خانواده زندایی م میگن شیر مادر آبه و خاصیت نداره به خاطر راحتی خودشون فق ...

شیرمادرفقط اغوزش خوبه شیرخشک به مراتب بهتره به شرطی که ازروزاول شیرخشک مناسب بچه روپزشک تحویزکنه

ول کن بابا اینا انگار غار نشینن با دنیا جلو نمیرن...قدیم علم اللن نبود هرروز علم از روز قبل جلوتر او ...

ببین مقدارش خییییییلی باید کم باشه. خیلی. نه هرروز یه استکان بدی🥴یه روز دو روز یه قاشق مربا خوری

بعد از اینکه بچه به دنیا اومد، دکترش همون دکتر زنانمونه که موقع بارداری میرفتیم میشش؟ یا باید سریع ب ...

نهایتاً تا سه روز اول باید ببری دکتر اطفال تا همه جاش چک کنه از لحاظ سلامتی هر سوالی هم داری همونجا بپرس .. فقط حتما قبلش پرس و جو کن دکتر خوب و حاذق ببری همه دکترا هم خوب نیستند .