2777
2789
عنوان

تجربه شیرخشک منو جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 72 پست
این تجربه ت رو بفرست واسه خانواده زندایی م میگن شیر مادر آبه و خاصیت نداره به خاطر راحتی خودشون فق ...

مغز توی سرشون هست یا  💩؟  باورم نمیشه توی این دوره کسی این حجم از بی عقلی از خودش بروز بده 😐 یعنی چی شیر مادر خاصیت نداره 😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمیا خیلی کارای غلط میمردن کی میگه مشگل نداره بچه بدبخت تازه ازشکم مادر دراومده روده حساس بنظرشما ...

بنظر منم ترنجبین شیر خشت چ میدونم ازین چیزا ک ب نوزاد میدن خطرناکه برا بچه.من ک اصلا نذاشتم ب بچه م بدن

مشکلت این بوده بچت از اول به پر‌وتئین گاوی حساسیت داشته و تو سر خود شیرخشک دادی اشتباهی که خیلیا میکنن با خودشون شیر خشک میبرن بیمارستان هرچقدرم بگین بابا شیر خودتون بهترین غذاس برای بچه باز کار خودشون رو میکنن من بچم از سه ماهگی مشکلاتش شروع شد اسهال و خون در مدفوع خداروشکر زود فهمیدیم و شیرخشک مخصوص آلرژی گرفتیم الان که هفت ماهشه دکترش میگه هرروز یک پیمانه شیر معمولی قاطی شیرش کنیم تا ببینیم بهتر شده یا نه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

بچه ها یه سوال دارم بچه ده ماهه هرروز چند سی سب شیرخشک باید بخوره..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍