2777
2789
عنوان

تجربه شیرخشک منو جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 72 پست
هه اون ماهارو مسخره میکنه وقبول نداره مخصوصا که هیچیشون نشد بچه هاش میگه دیدید دکترا دروغ میگن چ ...

من خیلی روی بچه ها حساسم باورت میشه چشمام پر از اشک شده از ناراحتی ؟ اعصابم خرد شد 😓😓😓😓😓😓 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرمادرفقط اغوزش خوبه شیرخشک به مراتب بهتره به شرطی که ازروزاول شیرخشک مناسب بچه روپزشک تحویزکنه

وااااای نه کی گفته... یعنی شما آبمیوه کارخونه ای رو به طبیعی ترجیح میدین.. 😥من هرررررر بچه ای رو دیدم شیر خشکی بوده مقاومت بدنش خیلی پایین بوده و همه اش پف داشتن و الکی تپل بودن

دیگه بدتر  واست از خدا طلب صبر میکنم کسی که به بچه ش رحم نکنه به عروس و زن داداش رحم می‌کنه ؟& ...

با من زیاد کاری نداره فقط به من حسادت میکنه شدید.

بیشترم با حسادتش به خودش اسیب میزنه 

وگرنه از رو حسادت به من بیمحلی کنه به من چیزی نمیشه

خواهرزاده من شیر خشکیه الان ده سالشه تاحالا دوبار دستش شکسته ولی اونیکی خواهرزادم شیر مامانشو خورده همیشه هم فوتبال بازی میکنه هی میوفته خداروشکر هیچیش نشده. اونیکه شیرخشکیه خیلی زود مریض میشه. حتی چنتا از آشناها هم دیدم شیر خشکی بودن دست و پاشون با افتادن و والیبال بازی کردن در رفته یا شکسته

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
وااااای نه کی گفته... یعنی شما آبمیوه کارخونه ای رو به طبیعی ترجیح میدین.. 😥من هرررررر بچه ای رو دی ...

یه عکس گرفتم بفرستم اپلودنشدفقط خواستم بگم که باخاله خانباجی هایی که ترنجبین به نوزادمیدن حرف نمیزنیددقیقاکتاب نتروگری ولانگمن جنین رووبرومه مغزیه بچه تاهجده ماهگی رشدعجیبی داره به حدی که قاطع میشه گفت ضریب هوشیش رودراینده تعیین میکنه ومغزنوزادزمانی که خوابه رشدمیکنه شیرمادررقیقه وسبک وشیرخشک غلیظ وسنگین خواب بچه هرچقدرمدت زمانش طولانی تروسنگین ترباشه رشدذهنی بیشتره تقریباهمه دکترهایی که بخش اطفال رودرست گذرونده باشن تجویزشون اینه که شب هاحتمابه بچه شیرخشک بدین که حداقل خواب شبش سنگین تروطولانی تربشه 

بعد از اینکه بچه به دنیا اومد، دکترش همون دکتر زنانمونه که موقع بارداری میرفتیم میشش؟ یا باید سریع ب ...

من تو بیمارستان زایمان کردم بعدش دکتر اومد بچه رو چک کرد کلا تحت نظر اون دکتر رفت

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
یه بچه شش ماهه بود تو بیمارستان یکسره ناله ریز میکرد جون نداشت گریه کنه از نظر سایز و اندازه بهش میخ ...

خدا لعنت کنه .. الهی 

بچه من شکمش کار نمیکرد گریه میکرد .. ب شوهرم میگفتم ببزیم دکتر.. خواهر شوهرم میگفت نه . طبیعیه

یبار بچه اینقدر گریه کرد ب شدهرم گفتم میای ببریم ک اومدی و گرنه تنها میرم.. دویید اومد دکتر چکش کرد ی قطره داد بچه درست شد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
عرق نعنا نباید بدن شربت گریپ میکسچر بدن اونم ۴ قطره  عرق نعنا آلودگی داره

همون گریپ میکسچر برا دل درد .. برای کولیک اون ب کار نمیاد باید قطره کولیکز بدن

همون گریپ میکسچر برا دل درد .. برای کولیک اون ب کار نمیاد باید قطره کولیکز بدن

کولیک همون دلدرد

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
کولیک همون دلدرد

نه دکتر بمن گفت فرق داره .