2777
2789
عنوان

تجربه شیرخشک منو جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 72 پست
همون نئوکیت عالیه.این ک میگی سه روزی یکبار پی پی بلغمی داره شاید بخاطر الرژی ب الکر باشه.الکر رو قطع ...

نمیدن چی بگم والا

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
عزیزم چرا شیر خودت نمیدی دردسرش کمتره که . آخی چقدر تو و بچه سختی کشیدین 😔منم سر بچه اولم حرف دیگرا ...

من کلا از اول بارداری به هیچ کس اجازه دخالت ندادم،به بچم حتی میوه هم بخوان بدن ازم اجازه میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشک معمولی بعد یکسالگیه عزیزم. بع مادرشوهرت چیزی نگفتی داشت بچه رو دوراز جونش مریض میکرد

هیچکی الان جرعت نداره دیگه تز بده

حالیشون شده چه اشتباهی کردن

کسی تجربه منو داره؟ بچش درمان شده؟ تا چند ماهگی این مشکلو داشته؟ از کی شیرخشک معمولی شروع کرده؟

نمیخوام  بهت استرس بدم اما حالا اول راهی.من انقدر سختی و بدبختی با پسرم کشیدمو میکشم ک خدا میدونه.الان ۱۹ ماهشه هنوزم ب کلی چیزا الرژی داره.ی مکافاتی داریم نمیدونی....ب غذا خوردن ک افتاد ببرش پزشک آلرژی ازش تست میگیره بهت میگه ب چی الرژی داره

قدیمیا خیلی کارای غلط میمردن کی میگه مشگل نداره بچه بدبخت تازه ازشکم مادر دراومده روده حساس بنظرشما ...

والا من اونروز اینجا به یکی گفتم عرق نعنا نده معده بچه میترکه ، منو شست پهن گرد رو بند.. ده نفرم اومدن گفتن ما دادیم چیزی نشد🙄

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
عزیزم چرا شیر خودت نمیدی دردسرش کمتره که . آخی چقدر تو و بچه سختی کشیدین 😔منم سر بچه اولم حرف دیگرا ...

گلم جواب دادم

شیرم خشک شده

به شیر منم الرژی داشت

این تجربه ت رو بفرست واسه خانواده زندایی م میگن شیر مادر آبه و خاصیت نداره به خاطر راحتی خودشون فق ...

ربطی نداره منم شیرم عین اب بود دکتر گفت شیر خشک بده

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
والا من اونروز اینجا به یکی گفتم عرق نعنا نده معده بچه میترکه ، منو شست پهن گرد رو بند.. ده نفرم اوم ...

باید بجنگیم دیگه

بدبختیه

کی گفته نمیدن؟پرسیدیو ندادن؟کدوم شهری؟من هر موقع تموم کنم میرم مطب میگیرم  در ماه دو بار

تهران

توکل برخدا

والا من اونروز اینجا به یکی گفتم عرق نعنا نده معده بچه میترکه ، منو شست پهن گرد رو بند.. ده نفرم اوم ...

ول کن بابا اینا انگار غار نشینن با دنیا جلو نمیرن...قدیم علم اللن نبود هرروز علم از روز قبل جلوتر اونوقت اینا باحرف ننه بزرگاشون هنوز زندگی میکنن...اخه نوزاد حیلی حساسه چطور جرات میکنن