تا حالا راجع به این رسم چیزی شنیدید؟ اگر کسی میدونه توضیح بده ممنون میشم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اقوام عروس بعد عقد و قبل عروسی به نیت کمک به خانواده عروس بهشون بعضی وسایل جهیزیه رو کادو میدن بهش قبلا که ارزون بود یه تیکه مث فرش مثلا عموی عروس میگرفت الان اکثرا پول میدن
به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از وقتی وارد خانواده همسر شدم این رسم عجیب و من درآوردی و شنیدم احتمالا ابداع مادرشوهر باشه😂😂 جالبه هروقت دختر یا نوه هاش میخوان ازدواج کنن میگه برادرها باید واسشون یه تیگه از جهیزیه رو بخرن
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اینکه سه تاکالارومیگن خانواده دامادبگیره شماکه دارین همه چیومیخرین خب اون ۳تارم بخرین دیگه خیلی از ...
عزیزم من ۹ سال ازدواج کردم همه جهیزیه هم با خودمون بود این از رسم های جالب خانواده همسره
خواهرشوهرم داره ازدواج میکنه گفتن همسر باید یه وسیله بخره واسش اونم تو این گرونی
اکثرا هم دعوت میکنن عروس و خانواده اش رو بهش کادو رو میدن و این از پاگشا کردن عروس جداست البته
شما هم این رسم و دارید؟ اصالتا کجایی هستید؟
😏😏 تو این وضع اقتصادی باید شکم خودمونو سیر کنیم شاید طرف رودربایستی گیرکنه بخره ولی از ته دل راضی ...
والا الان ب همسر گفتن کم تر از ۶ تومان نباشه حالا از کجا بیاریم نمیدونم
من از وقتی وارد خانواده همسر شدم این رسم عجیب و من درآوردی و شنیدم احتمالا ابداع مادرشوهر باشه😂😂 ج ...
ما ترک زنجانیم و این رسم رو داریم البته شما به اندازه آی که مثلا برادر شوهرت برای عروسیتون هزینه کرده واسه دخترش کادو بده و چون عروس آخری کمتر از بقیه بده اما واسه خواهر کادو سنگین تر میدیم رسممونه متاسفانه
به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
ما ترک زنجانیم و این رسم رو داریم البته شما به اندازه آی که مثلا برادر شوهرت برای عروسیتون هزینه کرد ...
اخه اینا تعیین کردن از ۶ تومان کمتر نباشه
جالبه خواستگاری اومدن این رسم ها نبود حتی رسم چند تا تیکه از جهیزیه اما برعکسش رسم زیاد دارند
اینکه سه تاکالارومیگن خانواده دامادبگیره شماکه دارین همه چیومیخرین خب اون ۳تارم بخرین دیگه خیلی از ...
اون ربطی نداره،سرجهازی رو مثلا فامیلای عروس،خاله ای عمه ای برادری،هرکدوم یه تیکه میخرن.مثلا خاله های من پول گذاشتن توستر خریدن،عموم پتو داد،مادربزرگم چرخ گوشت