2777
2789
عنوان

سوسك گنده تو كابينت ديدم 😭

125 بازدید | 28 پست

تو اپارتمان زندگى ميكنم طبقه ى چهارم هستم دو ساله تا الان نديده بودم ديشب خواب وحشتناكى ديدم كه دوتا سوسك تو خونم پيدا ميشن و همش دنبال كشتنشون بوديم خلاصه از خواب بيدار شدم و همش اين خوابه تو ذهنم بوده ولى اهميت ندادم يهو كه داشتم ظرفارو ميذاشتم سر جاشون در كابينتو باز كردم و يك سوسك گنده جلو چشام بوده 💔 نميدونم چيكار كنم حالم بده خيلى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپری نارنجی ومشکی تارو مار بگیر

بزن همجای خونه برین بیرون اومدین سوسک و هرچی هست مرده جمعشون کن بنداز بیرون 

تا 2.3بار تکرار کن دیگ تا چندسال خبری نیست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وای منم متنفرم یه سوسک بگیر از اون پیف پافا بزن کل کابینتو به درک واصل شن همشون من میبینم حمله عصبی ...

منم حمله ى عصبى بهم دست داد كل بدنم ميلرزيد و عرق ميكرد همسرم گفت اينكارا چيه ولى بخدا دست خودم نيست تا الانم نميتونم تو اشپز خونه برم ميترسم يكى ديگه پيدا شه

فقط نکته رو بگم شاید خیالت یه ذره راحت بشه، چون خودمم از سوسک بزرگ خیلی وحشت دارم و خیلی درباره‌شون خوندم 

نکته اول اینکه طبقه چهارم جای خیلی ایده آلی هست برای زندگی و عدم رویارویی چندان با سوسک. پس این اتفاقی که برات افتاده چیزی نیست که خیلی بخواد تکرار بشه و زیاد نیاز نیست که بابتش نگران باشی

نکته دوم در مورد سوسک‌های بزرگ این هستش که این‌ها اصلاً توی خونه‌ها کلونی تشکیل نمیدن. به عبارت دیگه خیلی اتفاقی سر و کله‌شون داخل خونه‌ها پیدا می‌شه. زیستگاهشون اصلاً داخل خونه‌ها نیست. از طرف دیگه اگه سوسک کوچولو دیدی، از این سوسک‌های کابینتی که چندش آور نیستند البته چندان، باید واقعاً نگران باشی چون اونا اتفاقاً کلونی تشکیل میدن 

اما این سوسک گنده‌ها تصادفی سر و کله‌شون داخل خونه‌ها پیدا می‌شه. و چون شما طبقه چهارم می‌شینی احتمال اینکه دفعات زیادی بخواد سر کلشون پیدا بشه خیلی خیلی کمه 

حالا اگر واقعاً دلت می‌خواد خیالت کاملاً راحت بشه دور و بر دستشویی و آشپزخونه و در ورودی رو یه نگاهی بنداز و اگه شیاری می‌بینی یا شکافی یا حفره‌ای که این سوسک‌ها بتونن ازش وارد بشن مسدود بکن 

من طبقه دوم زندگی می‌کنم و این کارو کردم یعنی هر شیاری رو که تو چشمم میومد مسدود کردم و الان ۴ ساله که هیچ سوسکی ندیدم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اسپری نارنجی ومشکی تارو مار بگیربزن همجای خونه برین بیرون اومدین سوسک و هرچی هست مرده جمعشون کن بندا ...

همه جاى خونه ينى كجاها بزنم كه خيالم راحت شه ؟ زير كابينت بزنم اوكيه ؟

همه جاى خونه ينى كجاها بزنم كه خيالم راحت شه ؟ زير كابينت بزنم اوكيه ؟

تمام کابینتا و زیرشون. وسینک و حموم دسشویی و اتاقا و هال و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

والا من همه سوراخ سنبه های خونه رو گرفتیم ولی بازم میاد نمیدونم از کجا 

دیگه موندم چیکار کنم

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

فقط نکته رو بگم شاید خیالت یه ذره راحت بشه، چون خودمم از سوسک بزرگ خیلی وحشت دارم و خیلی درباره‌شون ...

اتفاقا سوسكش خيلى خيلى گنده بود و بشدت چندش اور 

حالا نميدونم اين حفره هايي كه ميگى رو با چى ببندم خوبه ؟ سم اينا چى ميتونم چيزى بزنم ؟