فقط نکته رو بگم شاید خیالت یه ذره راحت بشه، چون خودمم از سوسک بزرگ خیلی وحشت دارم و خیلی دربارهشون خوندم
نکته اول اینکه طبقه چهارم جای خیلی ایده آلی هست برای زندگی و عدم رویارویی چندان با سوسک. پس این اتفاقی که برات افتاده چیزی نیست که خیلی بخواد تکرار بشه و زیاد نیاز نیست که بابتش نگران باشی
نکته دوم در مورد سوسکهای بزرگ این هستش که اینها اصلاً توی خونهها کلونی تشکیل نمیدن. به عبارت دیگه خیلی اتفاقی سر و کلهشون داخل خونهها پیدا میشه. زیستگاهشون اصلاً داخل خونهها نیست. از طرف دیگه اگه سوسک کوچولو دیدی، از این سوسکهای کابینتی که چندش آور نیستند البته چندان، باید واقعاً نگران باشی چون اونا اتفاقاً کلونی تشکیل میدن
اما این سوسک گندهها تصادفی سر و کلهشون داخل خونهها پیدا میشه. و چون شما طبقه چهارم میشینی احتمال اینکه دفعات زیادی بخواد سر کلشون پیدا بشه خیلی خیلی کمه
حالا اگر واقعاً دلت میخواد خیالت کاملاً راحت بشه دور و بر دستشویی و آشپزخونه و در ورودی رو یه نگاهی بنداز و اگه شیاری میبینی یا شکافی یا حفرهای که این سوسکها بتونن ازش وارد بشن مسدود بکن
من طبقه دوم زندگی میکنم و این کارو کردم یعنی هر شیاری رو که تو چشمم میومد مسدود کردم و الان ۴ ساله که هیچ سوسکی ندیدم