2777
2789
عنوان

رسم و رسوم عجیب عروسی (سرجهازی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 69 پست
هدیه با رضایت دیگه نه زوری و با قیمت عجیب

بله با رضایت و معمولا چیزاییه که عروس خودش تو جهاز داره حالا یکی دیگه هم می خرن مثل کاسه بشقاب و وسایل تزیینی و کادویی هر کی هر چی خواست مثلا مادربزرگم ظرف کریستال داد اما داییم به مامانم گفته بود ماکروفر تو جهازش نذار من سرجهازی براش میارم مادر شوهرمم با خواهراش یه سرویس چینی رو هر کدوم یه تیکشو آوردن🌪🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
حرفت رو بزن ولی آروم و مؤدبانه بگو که داستان نشه

حتما عزیزم هرچند ک میدونم هرجورم حرف بزنم دلخور میشن ولی مرگ یکبار شیونم یکبار

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ظرفشور ایرانی ۱۵ تومن چه جور هدیه بده با این وضع 

اینا گفتن از ۶ کمتر نباشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بد می گم چرا زندگی ها خراب میشه وقتی نارضایتی باشه همین میشه

آدم اگه داشته باشه و با رضایت بده یه حرفیه ولی نه تو این اوضاع اقتصادی ک ما دوتایی کار میکنیم ک زندگی بچرخه. 

بابای من میگه نه ببرین نه بیارن من چی دوست داشته باشم توانشو داشته باشم خودم میخرم 

خدا خیر بده ب پدر بزرگوارت عزیزم درستش همینه هرکی در حد توان خودش

بابا این رسم و رسوم مسخره چیه، زیر بار نرین اسی، 6تومن که خیلیه، ساده گیرتون اوردن، والا من عروسی کردم کم و کسری هم  داشتم بااین حال دستمو جلوی هیچکس دراز نکردم، خواهر برادرامم واسه عروسیم که پارسال بود، 250هزارتومن کادو انداختن و تمام، اخه چرا باید باعث زحمت دیگران بشیم؟ 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
بابا این رسم و رسوم مسخره چیه، زیر بار نرین اسی، 6تومن که خیلیه، ساده گیرتون اوردن، والا من عروسی کر ...

حرف شما درسته ما خودمونم راضی نیستیم اما این و اون بزرگتری ک برای همه میدوزه تنشون میکنه باید بفهمه ک خدارو شکر نمیفهمه اصلا