2777
2789
عنوان

رسم و رسوم عجیب عروسی (سرجهازی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 69 پست
عزیزم من ۹ سال ازدواج کردم همه جهیزیه هم با خودمون بود این از رسم های جالب خانواده همسره خواهرشوهرم ...

وا..من دراوردیه..مثل مادرشوهرم ک تو اوج گرونی میگفت ظرفشورو داداشش بخره...همسرم گفت وقتی خانومم نداره برم واسه خواهرم بخرم؟؟شوهرش بخره

وا..من دراوردیه..مثل مادرشوهرم ک تو اوج گرونی میگفت ظرفشورو داداشش بخره...همسرم گفت وقتی خانومم ندار ...

واقعا وجدان ندارند من نمیفهمم این رسم ها چیه اخه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم زیر بار نمیرم

الان سرجهازی فردا کادو عقد و بعد عروسی بعد پاگشایی و... یه دونه رو قبول کنی تا آخرش باید انجام بدی

اگر سرجهازی بدید دیگه کادو عروسی و.... حساب میشه خوب در حدی که میتونید جای پول یه تیکه وسیله بخرید ولی اگر هر کدوم جداست از اول قبول نکنید

اینا گفتن ما نداریم این رسم کلا هرچی ب ضررشون باشه میگن نداریم  رسم عیدی نداریم  یلدایی ...

تو یه مجله همچنین چیزی خونده بودم آخرش میگفت شما هم رسم درست کنید واسه خودتون اما اصلا زیر بار نرو و اندازه جیبت هزینه کن 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
وای چقد شبیه خانواده همسرمنن

واقعا این رفتار و نمیفهمم شاید باورت نشه اما چند وقت پیش گفتن برای برادر بزرگه میخوان موتور بخرن ۵۰۰ سهم شماست بدید اون و پرداخت کردیم اوایل کرونا ک کارها تعطیل شده خواهرشوهرم خیلی شیک برگشت گفت سهم بدیدکمک ب مشاغل کم درآمد برای برادرشون پول جمع میکردن انگار ما گنج داریم. همسرمم خالتیه چیزی نمیگه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مادربزرگ شوهرم همینطوری بود...روحش شاد😂😂😂

۱😂😂😂

تبریز ها هم دارند و بهش می گن جهاز پایی

والا من مادرم تبریزیه میگه این رسم ها منسوخ شده بخدا😁

واقعا این رفتار و نمیفهمم شاید باورت نشه اما چند وقت پیش گفتن برای برادر بزرگه میخوان موتور بخرن ۵۰۰ ...

من باشم میگم فلان روز موتور رو بذارید لازم دارم اگرم گفتن چرا بگو بالاخره همه سهم داریم از موتور مال ما هم هست دیگه

چههههه راحتن😲😲😲

تو یه مجله همچنین چیزی خونده بودم آخرش میگفت شما هم رسم درست کنید واسه خودتون اما اصلا زیر بار نرو و ...

درستش همینه اما همسرم نمیپذیره خجالت میکشه بگه راستش منم راضی نیستم دعوامون میشه

واقعا این رفتار و نمیفهمم شاید باورت نشه اما چند وقت پیش گفتن برای برادر بزرگه میخوان موتور بخرن ۵۰۰ ...

وا..چ رویی دارن...نه گفتنو بلد باشین..خانواده همسرمنم دقیقا همینطور بودن تا عدد و رقم بالا رفت..در حد بیس میلیون و صد میلیون و سی میلیون..ک دیگه من قطع رابطه کردم و باورتون نمیشه تا پای طلاق هم رفتیم

از همسرت بپرس

اگه واسه عروسی و مراسم های و مثلا خونه یا ماشین خریدن شما هم همه کمک کردن شما هم انجام بدید اگه نه کلا نکنید خانواده همسر خاله ام اینجوری ان و شوهرش خرج میکرد و چیزی نمی گفت که ندارم و اینا تا موقع خونه خریدن همه پیچوندنش و سرش به سنگ خورد

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...