2777
2789
عنوان

بخزم یا نخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست
من ۱۶۵ قدم بود و ۴۷ کیلو بودم. سیپرو هپتادین دکتر داد بیشتر اعصابم خراب می شد .رفتم باشگاه ورزش می ک ...

من یه لقمه نون پنیر ک بخورم انگار گاو خوردم ،دوست دارم دوتا بشقاب برنج بخورم اما حالا تهوع میگیرم زیاد که بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه لقمه نون پنیر ک بخورم انگار گاو خوردم ،دوست دارم دوتا بشقاب برنج بخورم اما حالا تهوع میگیرم زی ...

ورزش بهت روحیه می ده . من دکتر بهم گفته بود همه چیز رو با نون بخور . برنج و ماکارونی . خودم رو خفه کردم یه ماه حالم از غذا بد می شد . البته امپول ب کمپلکس هم خوبه . هم اشتها اوره هم واسه اعصاب خوبه . صد در صد بی ضرره . چون اضافه اش از طریق ادرار دفع می شه ۱۰ روزی یکی تزریق کن . اگر نوروبین پیدا کنی که بهتره

من یه لقمه نون پنیر ک بخورم انگار گاو خوردم ،دوست دارم دوتا بشقاب برنج بخورم اما حالا تهوع میگیرم زی ...

زیاد نخور، پرکالری بخور... مثلا آجیل مثل فندق و بادوم، چند نوبت میوه شیرین در روز، لبنیات پرچرب و کشک...

فقط مواظب باش سلامتیت بخطر نیفته

اعصابم که داغون...زودجوش عصبی

همون برو پیش روانپزشک بگو یه لقمه میخورم دیگه نمیتونم زیاد بخورم.شایدم از معدته؟آخه اگه عصبی باشی رو معده تاثیر میزاره

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی اضافه است.