2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277516 بازدید | 472 پست
بله عزيزم در درمان تيروويدم كمك ميكنه

توروخدا جواب منم بدید چند روزه رژیم کتو رو گرفتم الان از۱بح دستها و پاهام بشدت مور مور و گزگز میکنن البته خیلی هم استرس دارم خیلی نگرانم خواهش میکنم کمکم کنید

رژیم‌ کتوژنیک یا کتو ، یک رژیم تخصصی با چربی زیاد، پروتئین متوسط و کربوهیدرات خیلی کم است که جهت درمان نوجوانان و برخی بزرگسالان مبتلا به صرع و برخی بیماری‌های دیگر بکار می رود و بتازگی در درمان چاقی و کاهش وزن سریع و یا خروج از استپ وزن مورد توجه قرار گرفته است.

رژیم کتوژنیک (Ketogenic Diet) که سریعترین و علمی ترین رژیم غذایی کاهش وزن است یک رژیم خاص می‌باشد که مصرف کربوهیدرات در آن بسیار محدود شده، لذا برای آشنایی با این سبک غذایی نمونه‌ای ۱۰ روزه از در اینجا آورده شده است. در ادامه مقاله توضیحات کاملی در خصوص این رژیم داده می‌شود. ادامه در لینک زیر:

https://rdiet.ir/نمونه-رژیم-کتوژنیک/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵ روز کتو بودم   روز سون آنفولانزای سخت گرفتم کشویی نه آنفولانزای واقعی  خیلی خودمو نگه داشتم در برابر شیرینی و و قند  روز چهارم  همسرم مسافرت کاری  رفت  منم  کوکو سیب‌زمینی درست کرده بودم   مادرشوهرم حلوا درست کرد آورد..شب تنها بودم با دخترم   بد  خوردم....اصلا ی وضعی عین گشنه هااا  

وای اره فکرشو میکنم میگم من با این کالری کمی که مصرف میکنم اگه بعد رژیم کتو با کالری شماری روزی ۱۰۰۰ ...

من خداروشکر دوماهه اومدم بیرون و بازم سایز   وزن کم کردم البته مرتب باشگاهمو میرم

سلام عزیزم این رژیم رو گرفتی ؟ خوب بود ؟

سلام اون موقع که گرفتم خیلی راضی بودم حتی تو تثبیتشم موفق بودم با شروع پانیک نتونستم ادامه بدهم، اما برای من بهترین سبک غذایی دنیا بود عاشقشم واقعا

دوستان حالا که داره ماه رمضان میاد میشه تو روزگی هم کتوژنیک رو رعایت کنیم ؟؟؟ بعد نمیشه بیشتر پروتئ ...

میشه گلم اتفاقا پروتیین زیاد بخور از چربی خوردن هم نترس خارج از معادله ی کتو که نمیخوری

چرا گلم بپز اصا سرخ نکن ولی دنبه بنداز چرب شه ننداختی هم تو وعده های دیگت کره بخور

عزیزم من می‌خوام این رژیم و بگیرم....

میشه بپرسم مثلا من ۱۰کیلو کم کردم و نخواستم دیگه ادامه بدم چجوری شروع کنم به برنج و نون و قند و شکر خوردن؟؟؟؟نکنه وقتی شروع میکنم حسابی چاق بشم؟؟؟

من خداروشکر دوماهه اومدم بیرون و بازم سایز   وزن کم کردم البته مرتب باشگاهمو میرم

عزیزم چجوری اومدی بیرون؟؟؟یعنی یهو نشستی برنج ‌ونون خوردی؟؟؟لطفا راهنماییم کن...میترسم وقتی نخواستم ادامه بدم بدتر چاق بشم یا فشار بیاد به بدنم 

جانم بفرما

سلام عزیزم

من با تایپیک شما شروع کزدم ب کتو

الان سه روزه

ولی دیشب طاقتم سر اومد ی گوجه سبز خوردم ک کلی پشیمونم  کرد

امروزم فستینگ گرفتم از ۱۰شب هیچی نهوردم تا الان

فقط یسوال تن ماهیی مجازه؟؟؟؟؟

روغن حیوانی چطور؟؟؟

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
سلام عزیزم من با تایپیک شما شروع کزدم ب کتو الان سه روزه ولی دیشب طاقتم سر اومد ی گوجه سبز خوردم ...

دوستان سلام منم یک هفته هست رژیم کتو گرفتم از ۵۸ شدم ۵۴

البته من شدیدا استپ وزن داشتم متاسفانه از سه روز قبل روی کتو هم استپ کردم.

تن ماهی مجازه من امروز با یه چیزایی ترکیب کردم عالی شد

اسفناج سرخ کرده با تن ماهی و قارچ سرخ کرده روش تخم مرغ و کمی پنیر پیتزا ریختم فوق‌العاده شده بود