الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی نگفتم بهشون چهار دیواری اختیاری ؟؟؟😳😳😳😳😳😳😳پس صدا هم باید از اون چهار دیواری اختیاری بیرو ...
دقیقا جاش همین جاست. بگی خودت بد میشی عزیزم. اونا که به حرف تو نمیان مراسمشونو کنسل کنن. یه شبه. بهتره تحمل کنی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آره پاشم برم با قر ظرفها رو بشورم 😂😂 الان همسر میاد باید بساط شب نشینی رو هم آماده کنم
آفررررین پاشو فکر کن خودت برای دله خودت آهنگ گذاشتی باز خوبی عروسی اینه آهنگ شاد میزارن حالت عوض میشه اگه دور از جون مراسم ختم داشتن الان باید میشستی همراه صدای مداحشون زار میزدی😂🤦♀️
لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
والا تو کوچه ما خدا شاهده امسال خیلی عروسی بود و آخر شب میومدن تو کوچه بزن و برقص تا ساعت یک شب صداش ...
خب دیگه وقتی شرایط فرق کرده آدما هم مثل قدیم نیستن خیلیا دیگه حوصله این چیزارو ندارن من به آدمای بی حوصله هم حق میدم که وقتی به خونه پناه میبرن که ارامش بگیرن دیگه مثل قدیم تا نصف شب حوصله صدای عزا و عروسی رو نداشته باشن و اذیت بشن دیگه نباید توقع قدیم رو از همسایه داشت
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
عروسی یه شبه you know یه شبالآنم تایم بدی نیست کسی اذیت بشه اگه بعد ۱۲ شب بود باز حق داشتن
دلیل و منطق بعضیا ستودنیه واقعا اسی خودشم کنار اومد بااین موضوع بقیه ول نمیکنن
راسته میگن نباید اینجا از کسی نظر بپرسی اگه اسی میخواست به حرف بعضیا گوش کنه الان میرفت دم خونه طرف بعدش دعوا به پا میشد و هم عروسی بهم میریخت هم خون به پا میکردن
لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
عروسی یه شبه you know یه شبالآنم تایم بدی نیست کسی اذیت بشه اگه بعد ۱۲ شب بود باز حق داشتن
من درباره همسایه ایشون نگفتم بطور کلی گفتم که قدیما با الان هیچ جوره قابل قیاس نیست اصلا مقایسش اشتباهه که بگیم مردم قدیم اینطور بودن پس الانم باید مثل اونا باشن اگه شرایط صاحب عروسی تغییر کرده شرایط همسایه ها هم تغییر کرده و کلا آدما فرق کردن پس مقایسشون نکنیم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند