2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون تو آپارتمان عروسی گرفته 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 110 پست
اینکه مردم مهمون میاد میره خونشون واقعا به ما ربطی نداره ولی در چهارچوب خودشون باید باشه که بقیه اذی ...

بله دقیقا درست میگین 

تازه بچه ها هم موقع خداحافظی با داد میزنن و با هم بازی میکنن یا یه نوزاد در حال گریس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگفتم بهشون چهار دیواری اختیاری ؟؟؟😳😳😳😳😳😳😳پس صدا هم باید از اون چهار دیواری اختیاری بیرو ...

دقیقا جاش همین جاست. بگی خودت بد میشی عزیزم. اونا که به حرف تو نمیان مراسمشونو کنسل کنن. یه شبه. بهتره تحمل کنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بله دقیقا درست میگین تازه بچه ها هم موقع خداحافظی با داد میزنن و با هم بازی میکنن یا یه نوزاد در حال ...

میدونم این خب واقعا آزار دهندست منم باشم در این مورد برخورد میکنم

ولی بنظرم هرچی بیشتر سخت بگیری فقط به خودت سخت میگذره امشبه رو بگذرون براشون ارزوی خوشبختی کن توام پاشو تو خونه برا خودت یه قری بده حالت عوض شه 😁

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

میدونم این خب واقعا آزار دهندست منم باشم در این مورد برخورد میکنمولی بنظرم هرچی بیشتر سخت بگیری فقط ...

آره پاشم برم با قر ظرفها رو بشورم 😂😂 

الان همسر میاد باید بساط شب نشینی رو هم آماده کنم 

آره پاشم برم با قر ظرفها رو بشورم 😂😂 الان همسر میاد باید بساط شب نشینی رو هم آماده کنم

آفررررین پاشو فکر کن خودت برای دله خودت آهنگ گذاشتی باز خوبی عروسی اینه آهنگ شاد میزارن حالت عوض میشه اگه دور از جون مراسم ختم داشتن الان باید میشستی همراه صدای مداحشون زار میزدی😂🤦‍♀️

آفررررین پاشو فکر کن خودت برای دله خودت آهنگ گذاشتی باز خوبی عروسی اینه آهنگ شاد میزارن حالت عوض میش ...

😂😂😂😂

از صبحه زار زدم الان برقصم 

حالا پسرم میگه بیا مامانم خل شد 😂😂

والا تو کوچه ما خدا شاهده امسال خیلی عروسی بود و آخر شب میومدن تو کوچه بزن و برقص تا ساعت یک شب صداش ...

خب دیگه وقتی شرایط فرق کرده آدما هم مثل قدیم نیستن خیلیا دیگه حوصله این چیزارو ندارن من به آدمای بی حوصله هم حق میدم که وقتی به خونه پناه میبرن که ارامش بگیرن دیگه مثل قدیم تا نصف شب حوصله صدای عزا و عروسی رو نداشته باشن و اذیت بشن دیگه نباید توقع قدیم رو از همسایه داشت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خب دیگه وقتی شرایط فرق کرده آدما هم مثل قدیم نیستن خیلیا دیگه حوصله این چیزارو ندارن من به آدمای بی ...

ما به اینجور افراد میگیم سنگ دل دیگه یک شب چیزی نیست آدم بخواد دل سیاهی کنه😊

اوناهم اگه وضعشون خوب بود تو خونه نمیگرفتن که بعد رفتن مهمونا تا چند روز مشغول تمیز کاری باشن میرفتن تالار

استارترم خودش نظراته بقیه رو دید تصمیم با آهنگشون هماهنگ بشه کارای خونشو انجام بده

خب دیگه وقتی شرایط فرق کرده آدما هم مثل قدیم نیستن خیلیا دیگه حوصله این چیزارو ندارن من به آدمای بی ...

عروسی یه شبه you know یه شب

الآنم تایم بدی نیست کسی اذیت بشه اگه بعد ۱۲ شب بود باز حق داشتن

😂😂😂😂از صبحه زار زدم الان برقصم حالا پسرم میگه بیا مامانم خل شد 😂😂

😂😂😂

الهی عزیزم 

خب دیگه به فاله نیک بگیر شاید چون حالت بد بوده خدا خواسته اینجوری جبرانش کنه قشنگ تر گند بزنه به احوالت🤣🤦‍♀️

عروسی یه شبه you know یه شبالآنم تایم بدی نیست کسی اذیت بشه اگه بعد ۱۲ شب بود باز حق داشتن

دلیل و منطق بعضیا ستودنیه واقعا اسی خودشم کنار اومد بااین موضوع بقیه ول نمیکنن

راسته میگن نباید اینجا از کسی نظر بپرسی اگه اسی میخواست به حرف بعضیا گوش کنه الان میرفت دم خونه طرف بعدش دعوا به پا میشد و هم عروسی بهم میریخت هم خون به پا میکردن

ما هرشب یه نفر اهنگ میزاره کلا تو اتاق منه😬🙉😂😂نمیدونم کیه از همسایه ها نیست از خونه های بغله ولی خیلی بلنده صداش هر روز وقتی غروب میشه ههههررروز

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

عروسی یه شبه you know یه شبالآنم تایم بدی نیست کسی اذیت بشه اگه بعد ۱۲ شب بود باز حق داشتن

من درباره همسایه ایشون نگفتم بطور کلی گفتم که قدیما با الان هیچ جوره قابل قیاس نیست اصلا مقایسش اشتباهه که بگیم مردم قدیم اینطور بودن پس الانم باید مثل اونا باشن اگه شرایط صاحب عروسی تغییر کرده شرایط همسایه ها هم تغییر کرده و کلا آدما فرق کردن پس مقایسشون نکنیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند