2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277520 بازدید | 472 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه مفید واقع میشه؟ عید یه مراسم مهم دارم الان بیشتر شکم وپهلوم نمایانه😂😂😂این رژیم برام مفید ...

اره عزیزم مشکلی برای هیچکی نداشته با خیال راحت بگیرید فقط سه ۴ روز اول صبور باشید چون کمی بیحالید و سردرد دارید

داشتم حساب میکردم در ماه ما چقدر گوشت میگیریم و اونو به چند وعده تقسیم میکنیم و اگه من بخوام این رژی ...

اره عزیزم اما همین و حساب کن قرصای قند و کبد چرب و باشگاه و رژیمم بدی تازه تو پروسه ی سه ما همین میشه هزینش

این همون رژیمیه که میگن برای دیابتیا عالیه؟؟ یادم نیست فقط یه دکتر آورده بودن رژیم پروتئینی بود دیر ...

تو برنامه طبیب بود یه دکتر منم کامل ندیدم همین رژیمو میگفت یا نه .دکتر سعید اوسطی

خدایا عاقبتمون رو بخیر کن

دوستان ببخشید من دستم بند شد رفتم من فقط نکات و بگم حتما رعایت کنید 

۹۰ درصد از کف هرم بخورید ده درصد از بالای هرم 

در صورته بو گرفتن دهنتون چوب دارچین بمکید بعد از چند روز اون بو از بین میره  بخاطره شروع تصفیه ی کبدتونه 

در روز اب و سرکه سیب و نمک دریا دو بار در روز فراموش نشه 

از خارج از هرم جتی مجاز به خوردن یه ادامسپ نیستید یک ماه تحمل کنید تا ده کیلو هم کم میکنید 

قرص منیزیم فراموش نشه 

ادویه ها مجازن

دمنوش و چای و قهوه بدون قند و شکر به وفور مجازه

در صورته استپ وزنی بعد از ده روز از ساعت ۸ شب تا ۱۲ ظهر فردا چیزی نخورید و بعد ۱۲ شروع کنید به خوردن روزی یکبار در هفته عست کنید تا استپ نشید

راستی دوستان سعی کنید دو ماه اول ورزش نکنید تا روند کاهش وزنتون پایین نیاد 

ماه اول که اصلا ورزش نکنید 

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم