2777
2789

من ی مدت آموزش ادمینی دیدم برای کسایی که پیج دارن میتونم ی کاری کنم فالوورشون بره بالا فروششون هم چند برابر شه

حتی میتونم باهاتون شریک شم با هم جنس بخریم بفروشیم

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج من ۶۲ کا فالوور داره.

راهی داری برسه ۱۰۰ کا؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
فیک یا حقیقی

پست هام ۵۲ کا لایک میخوره.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
پیجت چی هست؟ 

اعتراف ناشناس

🤩اگه این متن رو داری میبینی🤩

💫یه نشونه‌ست برای آغاز مسیری جدید از زندگیت...💫

با توجه به تعطیلی های پی در پی و طولانی مدت ، متاسفانه خیلی از مشاغل تحت تاثیر قرار گرفته و دچار رکود شده . و عزیزان زیادی دچار مشکلات مالی شدن . درحالی که کسب و کار اینترنتی رو به گسترش هست و با توجه به فعالیت در بستر اینترنت و عدم حضور در زمان و مکان خاص رو به پیشرفت و گسترش هست و از معدود مشاغلیه که دچار رکود و بحران نشده .

از این رو، از عزیزانی که تمایل به همکاری در این زمینه دارند دعوت به همکاری می نمایم .

مزیت مشاغل اینترنتی نسبت به مشاغل سنتی:

1.موقعیت زمان و مکان خاصی نداره

2.نیاز به سرمایه نداره

3.رییس نداره

4.با هیچ چالشی نمیتونه تحت تاثیر قرار بگیره(مثل اکثر شغلها وکار و کسب هایی که امروزه با ویروس کرونا دچار آسیب شده)

5.نیاز جامعه هست و دیر یا زود باید با

موج الکترونیک همراه شد

6.نیاز به مهارت خاصی ندارد

7.جنسیت ندارد

8.به صورت پاره وقت و درکنار شغل فعلیتون میتونید کار کنید

🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝

لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر به تلگرام پیام بدید .

@mghd9898

تو چه زمانی میخای 

هرچی که تر بهتر.

پیشنهاد خاصی دارین؟