2777
2789

لطفا کامل بخونید 

ی آقایی به مادر من پسر عمه شو معرفی کردن برای آشنایی من با ایشون ، مامان من باحجابه من مانتویی ام بعد گفت عکس دختر تو بده من گفتم نه من عکس نمیدم اگه بخوان میان صحبت میکنم خلاصه این آقای معرف ما رو دعوت کرد محل کارش گفت پسر عمه من اصلا حجاب شما رو قبول نداره و اینا خیلی مذهبی ان و اینا ولی اگه بخواید من ی قرار تنظیم میکنم، باز تو پیام به مادر من گفت من فکر نمی‌کنم اینا بهم بیان مامان من گفت نه اجازه بدید خانواده ها باهم آشنا بشن گفت باشه ، دخالت این آقا تو دل من موند تماس گرفتم محترمانه گفتم شما عنوان نکردید با پسر عمه تون یا ایشون تمایل ندارن با من صحبت کنند؟ گفت نه مشهده من هنوز عنوان نکردم گفتم باشه لطفا اجازه بدید خانواده ها باهم آشنا بشن و نظر بدن شما نظرتونو گفتید بذارید ما باهم صحبت کنیم و نظرمونوبهم بگید سر بسته بهش گفتم دخالت نکن ، ناراحت شد(با اینکه من واقعا محترمانه گفتم ) 8 و نیم شب زنگ زد به مامان من که خانواده عمه من خیلی مذهبی هستند و این دوتا بهم نمیخورن و من نظرم اینه دختر شما اصلا به این آقا نمیاد (اخه نظر اون به چه درد میخورد) باز مامان من گفت که بذارید بچه ها باهم حرف بزنن که من عصبی شدم پیام دادم که ما خانوادگی به این نتیجه رسیدیم که بچه ها هم باهم صحبت نکنند (بابام گفت نمیخواد حرف بزنید این داره نظر خودشو تحمیل میکنه مدام خب تو اگه فکر میکنی ما بهم نمیام چرا معرفی میکنی اصلا؟)  به نظرتون من اشتباه کردم؟ احساس بدی داشتم که هی اون میگفت بهم نمیان من گفتم بذار حرف بزنیم اخه چرا دخالت میکنی ؟ بعد ماهم مذهبی ایم کن فقط یکم موهام بیرون بود خیلی از طرف پسره حرف میزد نظرتون چیه ؟ 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

دیگه معرفی نمیخاسته بکنه بیخیالش شو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من علت چیز دیگه ای بوده این کلا پشیمون شده نمیخواسته قضیه پیش بره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

کار شما اشتباه بوده

به زور میخواید برید صحبت کنید باهاشون ایشون‌حتما میدونه به هم‌نمیاید و‌دیگه چجور بهتون بگه چندبار داره میگه ولی شما هی اصرار دارید

من اگه بودم غرورم اجازه نمیداد و‌همون بار اول که گفت میگفتم شمارو به خیر و‌ما رو به سلامت

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار بدی کردی. آخه ترشیدی مگه هی اصرار اصرار که میخوام با خودش صحبت کنم؟ از لین گذشته مگه آدمی که طرز فکر تند رو داره حالا یا خودش یا آشناهاش میتونه اصلا فامیل درست درمون بشه؟ 

حالا من با ازدواج سنتی هم مشکلات فراوان دارم

عزیزم شما یجوری جلوه میدید انگار خیلی دلتون میخواد آشنا شید و محتاج شوهری واقعا اون میگه بهم نمیان شما میگید نهههههه بزار آشنا شن🤦‍♀️💔

بیخیال شید دیگه پیام ندید مثلا شما عروس و خانواده عروس هستید شما باید ناز کنید نه اونا انگار چه فرد خاصی هستند 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

کار شما اشتباه بودهبه زور میخواید برید صحبت کنید باهاشون ایشون‌حتما میدونه به هم‌نمیاید و‌دیگه چجور ...

اخه از نظر اون بهم نمیخوریم باهم حرف میزدیم خودمون و خانواده هامون به نتیجه می‌رسیدیم که بهتر بود ، بعد خودش اول گفت قرار تنظیم کنیم منم از روی منطق گفتم باشه 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اخه از نظر اون بهم نمیخوریم باهم حرف میزدیم خودمون و خانواده هامون به نتیجه می‌رسیدیم که بهتر بود ، ...

وای هنوز همینو‌میگی

خب نمیخورید به زور‌چرا میخواید شوهر‌کنید؟ شما همون شرطای اولیه اون اقا رو نداشتید از دیدشون دیگه چه حرف زدنی

از کجا میدونی نظر خود پسر این نبوده و‌این‌واسطه به احترام شما مستقیم نگفته خودشون گفتن و غیر مستقیم بهتون فهمونده ولی ببخشید شما اصلا نفهمیدین منظورش رو الان میکه چه غلطی کردم ول کن نیستن

ناراحت نشی عزیزم ولی واقعا کارتون درست نبوده و‌زشتم‌بوده حتی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40