2777
2789
عنوان

بیمارستان گاندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جدی  بعد از تولد بچه م دکتر ول کرد رفت و دستیاراش بخیه میزدن وسط کار دکتره برگشت بهشون گفت ...

حکم پارچه رو داشتی واسشون😂

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️
وای چه کلیپایی هم بود چه پولا که خرج کرده بودن

آره والا یه خانم تو اینستا هم دخترش رو اونجا بدنیا آورده بود خیلی شیک و لاکچری بود اتاقش و وسایلاش گفتم ببینم هزینش در جه حدیه

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
اره جدی  بعد از تولد بچه م دکتر ول کرد رفت و دستیاراش بخیه میزدن وسط کار دکتره برگشت بهشون گفت ...

پس بگو اموزشگاه خیاطی بوده عزیز

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
من داخلش زایمان نکردم ولی ازش باردارم. از بس همه جا فیلماش میفرستن🤣🤣🤣

😁👌

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
اره منم دیدم🤕  بعد اونهمه تزیین رو میدن ببرن خونه یا نگه میدارن؟

عزیز اونا اینقدر دارن که بند چهارتا خرس و بادکنک نیستن 🤣🤣🤣من بودم تک تک بادکنکا رو بادشو خالی میکردم میبردم خونه

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل