2777
2789
عنوان

بیمارستان گاندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 63 پست
اره منم دیدم🤕  بعد اونهمه تزیین رو میدن ببرن خونه یا نگه میدارن؟

فکر کنم میتونن ببرن همراه خودشون 

دیزاینشون از ۶۰۰ تومن شروع میشه تا ۳ میلیون 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم بیمارستان بودی ببخشید خندم گرفت ولی 😂😂😂😂😂

راحت باش بخند

اسم بیمارستانو نمیتونم بگم چون دختر دایی هام اونجان

تازه اینم بگم سه تا دختر داییم تو اون بیمارستان ماما هستن و من مثلا پارتی داشتم  و اتاق خصوصی و...حالا اونایی بی کسن و میرن اونجا رو تصور کنید

یکی از اشناهای ما اونجا زایمان کرد البته پارسال 

خیلی هم راضی بود 

ولی همزمان یه خانوم با این فامیل ما تو اتاق عمل بودن که اون خانوم 3روز بعداز سزارین فوت شدن خیلی هم پولدار بودن اتاقش هم مثه همین کلیپ تزیین کرده بود، ما از اینستای متوجه شدیم گفتن رودش حین عمل پاره شده 

عزیزم کسی که گاندی زایمان کنه اینجا نمیچرخه چون پولداری وقت نمیزاره که بیاد نی نی سایت

حتما باید پولدارا بررررنن

نمیشه ما متوسطااا بریم😂😂😂

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
عزیزم کسی که گاندی زایمان کنه اینجا نمیچرخه چون پولداری وقت نمیزاره که بیاد نی نی سایت

ربطی ب پولداری نداره ک الان من معمولیم ولی چون بیممم میرم گاندی یاهربیمارستان دیگه ای 

خودم رفتم نیکان اون موقع ۷۲۰۰بودمن چون بیمه بودم ۲ازجیب دادم فقط

وخدایی که بشدت کافیست
همون بیمارستانی که کلیپش بود عجب چیزایی بود واقعا☹☹

آره گلی 👌

فکر کنم میتونن ببرن همراه خودشون  دیزاینشون از ۶۰۰ تومن شروع میشه تا ۳ میلیون

نه گل.پس معلومه با دقت ندیدی. از ۵۰۰ تا ۳۲۰۰

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
برای زایمان که رفتم نیکان ولی برای کرونا یه‌سری به گاندی زدیم🤦🏼‍♀️

چجوریا بود؟