2777
2789
عنوان

بیمارستان گاندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 63 پست
لاله نیکان تهرانپارس صارم البته خودم نیکان رفتم تزئیناتش خیلی ساده و مزخرف بود

⚘❤

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسط رو به بالام دلمم میخواد برمم  یعنی تواناییشو دارم بنظر شما برم‌یا نه؟؟ از یه نظر حیفم م ...

بنظر من حتی اگه داری هم پول زوریه مخصوصا الان که بخاطر کرونا ملاقات ممنوعه. بیمارستان خصوصی معمولی هم همون کار رو میکنه .همون پول رو جای دیگه خرج کن مثلا بعد از یکماه هموناییکه اومدن دیدنت رو شام دعوت کن یا هر کار دیگه

خدایی دارم که پشتم بهش گرمه 
بنظر من حتی اگه داری هم پول زوریه مخصوصا الان که بخاطر کرونا ملاقات ممنوعه. بیمارستان خصوصی معمولی ه ...

مرسی بابت راهنماییت گلمم😍

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱