2777
2789
عنوان

بیمارستان گاندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاشبی چن هست!؟ 

نمیدونم والا اون خانمه که میگفت ۵۰۰ تومن فقط پک نوزاد بوده از پتو و لباس و اینا دیگه هیچی نمیخواد همراه خودت ببری روی اون پک وسایل مورد نیاز نی نی همش هست

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
یکی از اشناهای ما اونجا زایمان کرد البته پارسال  خیلی هم راضی بود  ولی همزمان یه خانوم ب ...

وای خدایااا چه وحشتناک پس چرا میگن بهترین دکترااا اونجان

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
حتما باید پولدارا بررررنن نمیشه ما متوسطااا بریم😂😂😂

عزیزم دیگه متوسط نمیشی میشی پولدار اگه بری اونجا .وقتی واسه یه مشت بادکنک و دوتا عروسک سه میلیون میگیرن پس واسه زایمان حتما بالای پنجاه میلیون میگیرن

خدایی دارم که پشتم بهش گرمه 
نه گل.پس معلومه با دقت ندیدی. از ۵۰۰ تا ۳۲۰۰

نمیدونم والا یه خانمی تو اینستا اونجا زایمان کرده بود نوشته بود توی استوریش 😁

برا کرونا که تزئین نمی‌کنن عزیزم😅ولی رسیدیگش عالی بوده بیشتر شبیه قتلگاه حساب بانکی بود ولی دیگه ن ...

👌😊

عزیزم دیگه متوسط نمیشی میشی پولدار اگه بری اونجا .وقتی واسه یه مشت بادکنک و دوتا عروسک سه میلیون میگ ...

متوسط رو به بالام دلمم میخواد برمم 

یعنی تواناییشو دارم بنظر شما برم‌یا نه؟؟

از یه نظر حیفم میاد این همه پول بدم از یه طرف میگم ول کن دنیا دوروزه 🙄🤐

متوسط رو به بالام دلمم میخواد برمم  یعنی تواناییشو دارم بنظر شما برم‌یا نه؟؟ از یه نظر حیفم م ...

دولتی که اصلاً نرو

ولی خصوصی‌هایی هم که سطحشون از گاندی پایین‌تره و کمتر پول میگیرن‌ هم‌ دکترهای خوبی دارن و تزئیناتشون هم‌ خوبه و کلیپ‌هاشون هم اوکیه

متوسط رو به بالام دلمم میخواد برمم  یعنی تواناییشو دارم بنظر شما برم‌یا نه؟؟ از یه نظر حیفم م ...

اون قیمتایی که شکا از بیمارستان گاندی شنیدید برای اون تاریخ بود که قیمتا نجومی بود، بعدهم اون اتاق ها VIP+ بود شما خودت میتونی اتاق مناسب با بودجه ات انتخاب کنی بدون اون تزئینات، اگه بیمه تکمیلی داشته باشید بیشتر از دو سومش رو بیمه میده

دولتی که اصلاً نرو ولی خصوصی‌هایی هم که سطحشون از گاندی پایین‌تره و کمتر پول میگیرن‌ هم‌ دکترهای خو ...

کدوما،؟؟؟