2777
2789
عنوان

بیاین یہ چی بگین من استوری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 50 پست
بابا ما خودمون چاقو کش محلیم بیشین بچه تا خط خطیت نکردم دا

ببین جوجہ 

اینجا خیلی خیتہ چیزی بت بگم

بیا خصوصی بذا بچلونمت 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
قصدت اشتی کردنه؟ قصدت از استوری چیه؟

اینکہ اون با من آشتی کنہ نہ من با اون😐

تا حالا بہ نیتم فکر نکردہ بودم😂

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین جوجہ  اینجا خیلی خیتہ چیزی بت بگم بیا خصوصی بذا بچلونمت

منو تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟صبر کن اگه فردا مامانمو برات نیاوردمممم

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
منو تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟صبر کن اگه فردا مامانمو برات نیاوردمممم

😝😝😝😝😝😝😝😝

پفکمم بت نمیدم

اینکہ اون با من آشتی کنہ نہ من با اون😐 تا حالا بہ نیتم فکر نکردہ بودم😂

به ادم ها فرصت بده خودشون فکر کنن و تصمیم بگیرن و پیش قدم بشن و اگر این کار رو کردن به گرمی ازشون استقبال کن. به هیچ عنوان استوری اینا نذار

به ادم ها فرصت بده خودشون فکر کنن و تصمیم بگیرن و پیش قدم بشن و اگر این کار رو کردن به گرمی ازشون اس ...

متشکرم خوشگلم 

اما مسئلہ اونقدرام عمیق نیست 

یہ بھانہ گیری سادہ است 

بازم ممنون💚❤