2777
2789
عنوان

بیاین یہ چی بگین من استوری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 50 پست
😂😂پاچیدم😂🤣

والااااا😂دیوونه شدم انقد استوری بارون دیدم 🤦🏻‍♀️

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
اوم استوری کن حوصلم سر رفته هر سوالی دارید بیاید بپرسید جواب میدم 

اینم خوبہ 😃

دمت چیز☺😚

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم خوبہ 😃 دمت چیز☺😚

فدا مدا😘😘😘😘

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
والااااا😂دیوونه شدم انقد استوری بارون دیدم 🤦🏻‍♀️

من استوری ماشین😂

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
آہ پدررر اعتراف میکنم باشد کہ خدایان مرا بیامرزند  من در خلوتم  پفک ھم میخورم😂🤣

پدر عمته بی شصخیت گیس بریده.

نفرین خدایان عامون برتو باد که پفک میخوری و به من تعارف نمیکنی حقا که عذاب دوزخ تورا سزاوار است

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
من استوری ماشین😂

نه من بارون یا رفیقای خل وضعم پشت فرمون رپ کردن و استوری گرفتن🤦🏻‍♀️😕

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
پدر عمته بی شصخیت گیس بریده. نفرین خدایان عامون برتو باد که پفک میخوری و به من تعارف نمیکنی حقا ...

شانس آوردی از  عمم بدم میاد😂

من واس خوراکیام آدم میکشم دختر 

بیا برو تا نکشتمت

بترررس 

بترس از روزی کہ بہ خوراکیام نظر داشتی😏

شانس آوردی از  عمم بدم میاد😂 من واس خوراکیام آدم میکشم دختر  بیا برو تا نکشتمت  ب ...

بابا ما خودمون چاقو کش محلیم بیشین بچه تا خط خطیت نکردم دا

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
🤣🤣🤣

والو😂😂😂

اگه دوستت پسره بهترین کار بی خبر گذاشتنه. استوری بذاری و پروفایل عوض کنی چون از احساست خبردار میشه ه ...

پسر نیست😃الان پیشنھادت چیہ