2777
2789

خانوما عکس رنگی کجا ننداختید 

بیمارستان لاله کسی رفته 

از تجربه هاتون بگید 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انداختم عزیزم منتها چون خیلی استرس داشتم با بیهوشی انجام دادم تو مرکز ابن سینا همه چی هم عالی بود هیچی هم متوجه نشدم

اینم از تجربه من گلم❤

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
عزیزم من تجربه ای ندارم.با بی هوشی هست؟

نه گفت بی هوشی نیس فقط یکم سر میکنیم

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
من ابن سینا با بیهوشی انجام دادم عالی بود

ابن سینا چقدر شد ؟

من انداختم عزیزم منتها چون خیلی استرس داشتم با بیهوشی انجام دادم تو مرکز ابن سینا همه چی هم عالی بود ...

ببیخشید بی هوشی تو رگ میزنن 

درد غیر قابل تحملی نداره به نظر من.. و اینکه خیلی کوتاهه.. من که تنها بودم و بعدش هم خودم تا خونه رانندگی کزدم. البته آستانه تحمل آدمها با هم متفاوته

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه

سلام عزیزم من شهرستان عکس گرفتم بدون بی هوشی بود اگ لوله هات باز باشن ی درد خفیف مث پری میپیچه تو دلت.ولی اگ خدا نکرده بسته دردش بیشتره من ۵ بلر تزریق کردن چون تخمکم میگف ترشح نمیکرد و مواد میریخت

الهم صل علی محمد و ال محمد
520 چون تست کرونا هم گرفتن نه بابا بستری چی چیه اسی بعد اونجا متبحرن اسی ..

شما امسال رفتی ۵۲۰ ؟