2777
2789
عنوان

یعنی تو این سایت بزرگی هیچ کس عکس رنگی ننداخته ؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 28 پست
اره عزیزم تابستون

میشه شماره مرکز بدی برا وقت گرفتن 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
اره عزیزم تابستون

به من بیمارستان لاله بدون بی هوشی گفت ۶۰۰

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببیخشید بی هوشی تو رگ میزنن 

اولش یه سرم زدن بعدش فکر کنم با تنفس بود یادم نمیاد دقیق اخه من ۲ سال پیش انجام دادم

ولی درکل بیهوشی ک میگم در حد ۳ ۴ دقیقه خوابه وقتی کارم تموم شد پرسنل اونجا فقط صدام زد من بیدار شدم خودم لباس پوشیدم رفتم بیرون فقط یکم گیجی انگار تازه از خواب بیدار شدی

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
عزیزم نت بزن میاد من الان ندارم. بعد تلفنی بهت وقت میدن خودشون

عزیزم منظورتون مرکز ناباروری ابن سینا 

یا بیمارستان ابن سینا انگار ادرسش فرق داره

مرکز سقط مکرر ابن سینا الان برات میفرستم

مرسی عزیزم‌

من ابن سینا با بیهوشی انجام دادم عالی بود

زنگ زدم گفت بی حسی ۳۵۰ بی هوشی ۷۰۰ البته بی هوشی گفت یک سری ازمایش باید انجام بدی 

راستتی حتما تو همین ابن سینا انجام یده من تو. جای دیگه انجام دادم بعد پزشکم بعدیم گفت فقط برای این ن ...

جدی؟ینی همه جا قبولش دارن؟خیلی شک داشتم نسبت ب معتبر بودتش.گفتم نکنه دکترای خارج از اون مرکز بگن جای خوبی نرفتی

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!