2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد کم :///ینی برابر با معلما حقوق میگیره؟؟؟

معلم بیچاره حقوقش خیلی پایین تر از اینه

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
چقد کم :///ینی برابر با معلما حقوق میگیره؟؟؟

اره تقریبا معلما با اضافه کار همین میشه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

معلمای با سابقه اینقدر میگیرن ن تازه استخدامیا.بعدشم ببین حقوق و فیش حقدقی کارمتد بانکی ها زیاد نیس ولی مزایا میکیرن مثلا روز زن ی مبلغ عید غدیر ی مبلعغ اینطوری حساب کنی زیاد میشه هزینه وزرش و بن خریدم زیاد دارن

معلم بیچاره حقوقش خیلی پایین تر از اینه

بستگی داره شوهرم ۱۰سال سابقه داره ۳۰

دوستش تو بانک ۲۵

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
هر روز هم باید تازه سرکار باشه و ساعت کاریشم ۷ صبح تا ۲ بعداز ظهره؟؟روزای تعطیل ندارن؟

فقط همون تعطیل رسمی هست دیگه. کلا بانک حقوقش نمیصرفه من سه تا داییام تو بانک هستن یکی از دوستان مادرم هم معاون بانکه میگه برگردم عقب به هیچ وجه نمیام حس میکنم  تو این محیط مرد شدم. یه سری مزایا و وام و اینا داره که اونا خوبه

پس اگه اینطور باشه معلمی خیلی بهتراز بانکهحداقل معلمی تعطیلیش بیشتره

اره تازه اونا خیلی وقتا باید تو شعبه بمونن تا غروب 

و شغلشونم خیلی حساس تره