سبزیی مدیر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7345 عنوان نرخ دستمزدی ک دکترا برا سزارین میگیرن جدا از بیمارستان چقدره الان | مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 96 پست یا همون زیر میزی ک میگن امسال چقدره حدودا . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 1404/08/06 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگینnegin عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1048 فکر کنم تو نی نی سایت کسی تهران سزارین نشده دستمزدیم ب دکتر نداده کسی نمیاد ی راهنمایی کنه من تهرانم وسزارین اورژانسی شدم 6سال پیش ،کلا هفت تومن هزینه بیمارستان امید خصوصی شد الان زنگ زدم خودبیمارستان نرخ پایه 45میگه
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33157 تو محب کوثر همه رو سز میکردن راحت.پارسال ۳۵،۴۰ هزینش بود.خدایی خیلی تمیز بود و پرسنلش خوش اخلاق.ببین دکترت اونجا میره یا نه؟
نگینnegin عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1048 مدل دکتر جوری ک چ دلیل داشته باشی چ نه باید دستمزدشو بدی فرق نداره نه اینجوری نیست اورژانسی یا بچه بریچ باشه یا.... نمیگیرن ازمن نگرفتن
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 15136 به دوستم گفتن ۲۵الان ۸ هفته هستتا موقع سزارینش نمیدونم چقدر دیگه میخوان روش بکشن
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 15136 نه اینجوری نیست اورژانسی یا بچه بریچ باشه یا.... نمیگیرن ازمن نگرفتن اورژانسی دیگه ممکنه دکتر خودت نباشه که عملت کنه
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 15136 بیمارستان خصوصی که دیگه زیر میزی نداره😐نیمه دولتی اصفهان الان ۱۵ تومن زیرمیزی چرا اتفاقا اصلا فرقی براشون ندارهخصوصی هم بی دلیل سزارین نمیکنه
باران،بهار عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 273 نه اینجوری نیست اورژانسی یا بچه بریچ باشه یا.... نمیگیرن ازمن نگرفتن آره بابا من خودم اورژانسی سزارین شدم هیچی نگرفتن،این خانمم میگه بچم بریچه ایشونم سزارین اجباری میشه هیچ هزینه ای نداره شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21918 بازخوبه دولتی کارت راه افتاد نبرد خصوصی دوبرابر میفتاد برای من فرقی نمیکرد بیمه کامل پس میده ولی اونجا رسیدگی بهتری میشد. با تجربه الانم میگم زایمان طبیعی اپیدورال تو بیمارستان خصوصی خوب خیلی بهتره.استارتر اون دیگه زیرمیزی نیست دستمزد دکتره که خودش بیاد سزارینت کنه. یه خانمی تو بیمارستان هم اتاقی من بود گفت هفت تومن داده. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نگینnegin عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1048 اورژانسی دیگه ممکنه دکتر خودت نباشه که عملت کنه نه من رفتم بیمارستان اونا زنگ زدن اومدش ،اون میگه کدوم بیمارستان هاس
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 15136 نه من رفتم بیمارستان اونا زنگ زدن اومدش ،اون میگه کدوم بیمارستان هاس گفتم که (ممکنه) مثلا دختر خاله من خصوصی رفت ولی دکترش نتونست بیاد چون اورژانسی شده بود
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7345 بچت بریچ باشه که ،نمیخواد هزینه کنی دختر سزارین اجباری میشی باید سونو ونامه دکترو ببری بیمارستان اون ... بردم منتها دکترم گفت بیمارستان مبلغ زیادی بهم نمیده ببین نرخ بقیه دکترا چقدره همونو بده . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
فرزندمعجزه عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 438 پارسال خواهرم پنج تومن داد به دکتر .ولی دختر خالم قم ربع سکه داده بود یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7345 من که خودم طبیعی بودم.دکتر من به پولکی بودن معروف تو همین سایت هم بزنی، میاره.شنیدم که یه خانم پارسا ... اره من سز اجباریم منتها گفته باز ب خود دکتر باید یه چیزی بدم فقط مبلغو نگفت . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7345 پارسال خواهرم پنج تومن داد به دکتر .ولی دختر خالم قم ربع سکه داده بود من تو فکرم بود خودم ۱۰ بدم ولی چرا اینجا ی عده قیمت عجیب گفتمثن اخه ۳۰ م و ۵۰ م ک قد هزینه کل بیمارستانه . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️