2777
2789
عنوان

اضطراب فراگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 27401 بازدید | 76 پست
اره من تا حدودی دارم هی اوت میکنه  از موقعییت های اظطرابی فرار کن خودتو مشغول کن

باشه عزیزم ولی من الان موقعیت مناسبی ندارم و خیلی تو عذابم و هیچ حمایتی جز خودم ندارم...ایشالا که زودتر خوب بشی برا درمان اقدام کردی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسال دارو خوردم حالم خیلی خوب بود بعدش باردار شدم والانم که شیدر میدم پسرمو از شیر بگیرم دوباره میخ ...

ایشالا که زودتر خوب بشی عزیزم...منم باید پیش روانپزشک برم حتی از خوردن دارو هم میترسم!!!

من توی بارداری دومم اینجوری شدم زایمان کردم خیلی شدید شد حدود یکسال دارو خوردم الان پسرم ۱۶ ماهشه بهترم ولی اصلا نباید مراسم برم‌یا خبر بد نشنوم حتی کسی میگه فلانی مریضه من دلشوره میگیرم وقتایی هم که خیلی بیخوابی میکشم اینجوری‌میشم اصلا دست خودم‌نیست یهو اظطراب میگیرم انگار دارم‌میمیرم فشارمم میوفته هیچی هم نمیتونم‌بخورم

27سالمه...دارم از همسرم جدا میشم

حتما برو پیش یه روانپزشک حالت خیلی خوب میشه دارو مصرف کنی

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
اره میدونم. ولی به همون اندازه برای ماهم سخته. سعیشونو بکنن

من مشکل خاصی براخانوادم ایجاد نکردم یعنی درحدی که بهشون چیزی نگفتم و نمیدونن و نمیخوام بگم مادر شما چطوریه مشکلش؟