2777
2789
عنوان

مامانا تروخدا بيان

87 بازدید | 18 پست

سلام ماماناي مهربون

پسرم دوماهشه ميخوام ختنه اش كنم ولي نميدونم كجا ببرم

خواهشا كسي فرزندشو برده و راضي بوده بهم كمك كنه و بگه كجا برده و كدوم دكتر و هزينه چقد داده

واقعا نياز دارم به كمكتون

🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نینی منم 43روزسه من 14روزگی ختنش کردم با حلقه بعد نه روز حلقش افتاد..450هم هزینش شد...من متخصص اطفال بردم ک ختنه هم انجام میداد باید بیینی کجا ختنه هم انجام میدن

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
عزیزم نینی منم 43روزسه من 14روزگی ختنش کردم با حلقه بعد نه روز حلقش افتاد..450هم هزینش شد...من متخصص ...

دنبال دكتر خوب ميگردم هم كارش خوب باشه هم كسي پيشش رفته باشه كه خيالم راحت بشه

بخاطر شرايط كرونا نميشه هرجايي رفت

دنبال دكتر خوب ميگردم هم كارش خوب باشه هم كسي پيشش رفته باشه كه خيالم راحت بشه بخاطر شرايط كرونا نم ...

اینی ک من بچمو بردم پیشش واقعا با تجربه بود و اینکه مطب و شلوغ نمیکرد من روزقبل ک نوبت گرفتم رفتم اونجا یکی رو داشت ختنه میکرد منشیش گفت برو توماشین بشینید ـ و بعد ک تموم شد زنگ میزنم بیایید واقعا کارش عالیه اما من اصفهانم 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

پسر بزرگم ۳ سال پیش بردم پیش دکتر مقیمی،مطب سعادت آباد،به روش حلقه انجام داد و بعد از۱ هفته حلقه افتاد و اصلا اذیت شد.کلا برای ختنه دکتر معروفیه.

البته الان هم یه پسر ۲ ماهه دارم ولی از ترس کرونا ختنه نکردیم هنوز.

۸ ماهگی بردم بشدت پشیمانم ک جرا بچه تر بود نبردم

شب اول اینقد گریه کرد بغل هیچکیم ب جز خودم نمیرفت باید رو دستامم میگرفتم ک جیغ نکشه شاید باورت نشه از ۵ بعدظهر ک ختنه شد تا خود ۶ صبح روز بعدش رو دستم بود😢 و هر نیم ساعت ک جیش میکرد گریه میکرد، بچه رو دستم میخوابید همسرمم ک خواب بود:/ ساعت ۶ غش کردم و از دست درد مردم

ولی اگ کوچیکتر بود سبکتر بود خودمم راحت بودم

البته منشی دکتر مقیمی هم من ۱ ماه ه زنگ زدم گفت تو ماشین میشینید نا نوبت شه زنگ میزنم بیاید مطب.هزینه با دفترچه ۷۰۰.بدون دفترچه ۹۰۰

البته به صورت VIP  هم صبح ها و روزهای تعطیل انجام میدن.یعنی مطب هیچ مریضی غیر از شما نیست که هزینه ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار هست.

البته منشی دکتر مقیمی هم من ۱ ماه ه زنگ زدم گفت تو ماشین میشینید نا نوبت شه زنگ میزنم بیاید مطب.هزین ...

شما پيش بچمون بودين؟وسايل خاصي بايد همراهم باشه؟من واكسن دوماهگي رو امروز زدم بايد چند روز بگذره؟

شرمنده سوالام زياده🥺