2777
2789

خواهر شوهر که نه (یکی از اقوامه که پدرش که فوت میشه مادرش خواسته ازدواج کنه شوهرش حاضر به قبول کردنش نشده و دیگه عموم اینا که پدر شوهرم باشه الان سرپرستیشو قبول کردنو پیششون بزرگ شده ). بعد از چن تا سقط بعد از ده سال باردار شد.درست نمیدونم به چه دلیل نی نی موقع زایمان  فوت شد حاضر نشدن سزارینش کنن خیلی درشت بود ۴/۵ کیلو بود  .چه قدر با ذوق و شوق براش سیسمونی چیدیم تا ی کلاه یا گل سرم میخرید میاورد به من نشون میداد 🥴الان رفتن واسه ivf همه مراحلش خوب پیش رفته مونده مرحله اخرش که دیگه جنینا رو انتقال بدن که گذاشتن ی مقدار اوضاع کرونا خوب شه .دعا کنید ایندفعه جور بشه واقعا 🙏هنوزم بعضی وقتا که خونه تنهاست میبینی چشماش قرمزه گریه کرده ..

😔 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زنداداشم پسرحامله بودولی خب خیلی فیس افاده داشت بچه ۶ماه اومددنیامردبعدالان بامن قهره 😢

اخی چقد سختش بوده . شاید ناخواسته ناراحتش کردی درکش کن خیلی سخته شش ماه تو شکمت باشه بعد از دست بدی 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اخی چقد سختش بوده . شاید ناخواسته ناراحتش کردی درکش کن خیلی سخته شش ماه تو شکمت باشه بعد از دست بدی& ...

نه من کاریش نداشتم داداش اولیم ۲تاپسرداره دومی دوتاپسرداره این سومی بودتوراهی پسرمن شب تولدامام حسن رفتم خونه بابام این بافیس اومدگفت ماهمه پسرداریم توفقط دوتادخترداری خندیدرفت من چیزی نگفتم حالامیگه دلش سوخته بچه رفت

😍😍😍😍😍😍
نه من کاریش نداشتم داداش اولیم ۲تاپسرداره دومی دوتاپسرداره این سومی بودتوراهی پسرمن شب تولدامام حسن ...

ولش کن اهمیت نده بهش 

چقد بده اینجوری حرف میزنن 

خواهرشوهر منم به شوهرم‌گفت زنت دوتا دوتا دختر میاره چرا با من لج میشی منم به شوهرم گفتم بذار ابنده مشخص میشه دوتا دوتا پسر اوردن اون‌خوبه یا دوتا دوتا دختر من 

امید زندگیم دوقلوهام😍