2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست
منم بچه دومم دختر شد بازم ولی یه ماه زود اومد اونقد پرپر زدم که تو دستگاه بود آخرش دیدمش اونقد خوشحا ...

۴ تا؟😨 میلیاردرید؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزی بهت میگم آروم بشی..اولا که اگه دختر باشه و سالم باشه بهتر از اینه که مثلا پسر و مریض باشه..بعدم اگه ناراحتی کنی ناشکری میشه و همیشه دعا کن صحیح و سالم باشه.خدا خیلی دوست داره که بهت دختر داده.دختر دلسوز مادره..ی خانمی بوده الان پیر شده..خیلی پسر دوست داشنه میگفت هر وقت دختر دار میشده گریه میکرده..بعد خدا پسر هم یدونه بهش داده..دخترا خیلی خوشبخت شدن..ولی پسرش بنده خدا،خیلی مشکلات داشت.تو زندگیش..معتاد شد.با زن اولش جدا شدن با ی دختر.بعد زن دوم گرفت حامله هم بود رفتن تصادف کردن زن دومش که حدودا ۶ماهش بود با بچه تو شکمش مردن..خودش چقدر بدحال بود.....بعدم اومد با زن اولش دوباره ازدواج کرد..میخوام بگم شاید مادره فقط اسیر مشکلات پسرش بود.دخترا کاری بهش نداشتن..هنوز سنی نداری..اگه خدا صلاحش باشه بهت پسر هم میده..ببین چقدر خانواده ها چقدر هزینه میکنن و چقدرم اذیت میشن و ...در حسرت یدونه بچن که الهی خدا بهشون عطا کنه..البته درکت میکنم ولی باید خدا صلاحش باشه که بده..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
قبول دارید کسی که دوتا یابیشتردخترداره نگاه جامعه بهش روترحم وکسی که چندتا پسرداشته باشه بهش افتخارم ...

اره اطرافیان خیلی سنگ دلن به منم میگن خدادلتو شاد کنه بایه پسر.اینجوری ادم دلش میشکنه انگار گناه کرده متنفرم ازهمشون اوناییم که پسردارن دیگه بماند انگار که شاخ غولو شکستن 

❤ 
عزیزم منم عین شما کلی رژیم و دکتر و طب سنتی و .... برا پسردارشدن ولی دوقلو دختر باردار شدم  چط ...

شما شوهرت ناراضی بود چی شد؟ الان خوبید باهم؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

من الان باردارم یک دختر دارم این یکی و خداشاهده اصلا و اصلا جنسیتش مهم نیس فقط و فقط میخام سالم باشه با طور عمر بلند. خدا هر چی که دوس داره و صلاحم میدونه برام درنظر بگیره خیلی هیجان دارم بدونم دلش خواسته من چی داشتم باشم ولی تا ان تی باید صبر کنم 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
قبول دارید کسی که دوتا یابیشتردخترداره نگاه جامعه بهش روترحم وکسی که چندتا پسرداشته باشه بهش افتخارم ...

آره همین حرفای مزخرف باعث شده که همه جبهه بگیرن و دعوا کنن باهم

نه ابدا 

بستگی داره تو چه جامعه ای باشی و فرهنگ اطرافیان چطور باشه 

من بچم دختره جاریمم دوتا دختر داشت خانوا ه شوهرم رو سرشون یذارن بچه هامونو

ان شاء الله رسم جهیزیه تا اون زمان منسوخ بشه    

🤣🤣🤣 ولی من به شوهرم گفتم من نمیتونم از دخترم جدا بشم باید یه خونه دو طبقه بخری دخترمون بعد ازدواجش می مونه پیش خودمون☹

🤣🤣🤣 ولی من به شوهرم گفتم من نمیتونم از دخترم جدا بشم باید یه خونه دو طبقه بخری دخترمون بعد ازدواج ...

ان شاء الله دخترتون همیشه سالم و صالح بمونه واستون :) خوشی و موفقیتش و ببینید   

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 

درضمن برا همه اونایی که دو هم جنس دارن میگن 

خاله ی من دوتا پسرداره دارن ازدواج میکنن پسراش هنوزم بهش میگن کاش لاقل یه دخترم میاوردی اخی پسرات خواهر ندارن برا شب چله و ... تزیینات برادرشو انجام بده😑