اول ازتون خواهش میکنم سرزنشم نکنید یه دختر 8ساله دارم الانم 7 ماهه بازم دختر باردارم خوب دلم میخواست پسر باشه ولی نشد. اوایل پذیرفتم که قسمت این بوده ولی هر چه زمان میگذره هی با خودم میگم کاش میشد پسر باشه واقعا از خودم خستم با اینکه میدونم نمیشه چرا اینقدر ناشکری میکنم. 28 سالمه نمیدونم بخوام در آینده باز بچه بیارم که احیانا پسردار بشم.. چکار کنم اخه خدا کمکم کنه چنان مهرش به دلم بشینه که خودم خجالت بکشم
وای 😍😍خدا حفظش کنهه دخترو چه اسم نازی من هنوز نامزدم در اینده توان مالی دوتارو نداریم 😂ولی ...
ما هم توان مالی دوتا رو نداریم والا با این وضع مملکت یه دونه رو هم به زور☹ همه میگن دخترت تنها می مونه ولی چاره چیه حداقل کمبود نداره دوتا دیگه واقعا خیلی سخته باید پولدار باشی که ما نیستیم😢
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دوستان من که قبلا گفتم کار من اشتباه ناشکری میکنم فقط خواستم شاید حرفی سخنی بشنوم که دلم اروم شه به دلم بشینه دلیل اینهمه بد حرف زدن بعضی ها رو نمیفهمم
ما هم توان مالی دوتا رو نداریم والا با این وضع مملکت یه دونه رو هم به زور☹ همه میگن دخترت تنها می مو ...
اره دقیقا ت ک دختر داری تاپیک مامالی۴ رو بخون حال میکنی😍
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
🤕🙄خدااا کرمتو شکررر ولی چرااا به ما بچه نمیدی برامن اصلن جنسیت مهم نیس میخوای چند تا پشت سرهم دخت ...
عزیزم میفهمم چی میگی اوایل که بچه نداریم میگیم فقط خدا بده جنسیتش فرق نداره ولز وقتی بیاد دوست داریم جنسمون جور بشه مثل قدیم نیست که چند تا بخوایم بچه بیاریم من دلم برا شوهرم میسوزه خوب دختر رو که نمیشه باشگاه یا استخر ببره
همجنس باشن خیلی خوبه دختر هم که باشه دیگه عالیه تو این سایت نمیدونم چرا بعضی ها انقدر راجب جنسیت پسر ...
درمورد پسر بد نمیگن میدونید چیه متاسفانه تو جامعه عقب افتاده ما انقدر پسر پسر کردن و دخترو کوبیدن که همه خانوما از اونجایی که خودشونم دخترن جبهه میگیرن وگرنه پسر جای خود دختر جای خود. هر دو عزیزن بچه هرچی باشه برای پدر و مادر عزیزه اسی هم حالا اولشه بذار بغلش کنه واسه این حرفاش میخنده و خداروشکر میکنه که خدا بهش نعمت داده
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم میفهمم چی میگی اوایل که بچه نداریم میگیم فقط خدا بده جنسیتش فرق نداره ولز وقتی بیاد دوست داریم ...
باشگاه و استخر نمیشه اما پارک میشه پیک نیک پدرودختری عالیه