2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست
وای 😍😍خدا حفظش کنهه دخترو چه اسم نازی  من هنوز نامزدم در اینده توان مالی دوتارو نداریم 😂ولی ...

ما هم توان مالی دوتا رو نداریم والا با این وضع مملکت یه دونه رو هم به زور☹ همه میگن دخترت تنها می مونه ولی چاره چیه حداقل کمبود نداره دوتا دیگه واقعا خیلی سخته باید پولدار باشی که ما نیستیم😢

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم توان مالی دوتا رو نداریم والا با این وضع مملکت یه دونه رو هم به زور☹ همه میگن دخترت تنها می مو ...

اره دقیقا ت ک دختر داری تاپیک مامالی۴ رو بخون حال میکنی😍

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
🤕🙄خدااا کرمتو شکررر ولی چرااا به ما بچه نمیدی برامن اصلن جنسیت مهم نیس میخوای چند تا پشت سرهم دخت ...

عزیزم میفهمم چی میگی اوایل که بچه نداریم میگیم فقط خدا بده جنسیتش فرق نداره ولز وقتی بیاد دوست داریم جنسمون جور بشه مثل قدیم نیست که چند تا بخوایم بچه بیاریم من دلم برا شوهرم میسوزه خوب دختر رو که نمیشه باشگاه یا استخر ببره 

همجنس باشن خیلی خوبه دختر هم که باشه دیگه عالیه تو این سایت نمیدونم چرا بعضی ها انقدر راجب جنسیت پسر ...

درمورد پسر بد نمیگن میدونید چیه متاسفانه تو جامعه عقب افتاده ما انقدر پسر پسر کردن و دخترو کوبیدن که همه خانوما از اونجایی که خودشونم دخترن جبهه میگیرن وگرنه پسر جای خود دختر جای خود. هر دو عزیزن بچه هرچی باشه برای پدر و مادر عزیزه اسی هم حالا اولشه بذار بغلش کنه واسه این حرفاش میخنده و خداروشکر میکنه که خدا بهش نعمت داده

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
منم پسر دوست دارم...فعلا هفت هفتم... 

انشالله به خواستت برسی من تمام علائم پسر روداشتم همه میگفتی پسره وقتی شنیدم دختره دپرس شدم. راستی دختر بزرگم خیلی خیلی اذیت میکرد بچگیش شایدم بخاطر اونه 

عزیزم میفهمم چی میگی اوایل که بچه نداریم میگیم فقط خدا بده جنسیتش فرق نداره ولز وقتی بیاد دوست داریم ...

باشگاه و استخر نمیشه اما پارک میشه پیک نیک پدرودختری عالیه