2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست

خب رژیم غذاییتو درس میکردی دکترمیرفتی قبل بارداریت

دخترنعمته

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن دخترت یه خواهر دلسوز داره

من مریض شده بودم خواهرم یک هفته مدام غذا ناهار می پخت و شبها هم سوپ و آش درست می کرد میداد

گاهی هم برای درد دل بیشتر از مامانم باهاش حرف می زنم

اما زن برادر که کار به این کارها نداره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

عزیزم این وسوسه های شیطانه ناشکری نکن 

فکر کن اگر بچه دار نمیشدی و چند سال تو راه دوا و دکتر بودی چقدر سخت بود

دختر داشتن خیلی خوبه من دوست دارم چند تا دختر خوشگل داشته باشم  

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

منم بچه دومم دختر شد بازم ولی یه ماه زود اومد اونقد پرپر زدم که تو دستگاه بود آخرش دیدمش اونقد خوشحال شدم که نگو دوباره باردار شدم سومی هم دختر شد الان بازم اقدام کردم دیگه نمیدونم این چی میشه 🥰🥰🥰🥰

والا نمی دونم :)

من احساس می کنم تو یک دختر داشتی و دوس داشتی پسر هم داشته باشی

شاید اگر بچه ی اولت پسر می شد هم الان دختر می خواستی :)

یعنی من دوست دارم این طوری فکر کنم

وقتی به دنیا بیاد مهرش به دلت می افته :) فکر و خیال بی خود نکن

ب قول بابام هر چی داشته باشی وقتی ازدواج کرد صاحب جفت دیگشم می شی

دوتا داماد گیرت میاد :*

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 

دختر انیسه مونسه بزرگتر که شدن میشن هم صحبتت پسر میره باهاش هم صحبت نمیتونی بشی دختر فرق داره مامان من دوتا دختر داره وقتی ناراحته وقتی دلش گرقتس باما حرف میزنه باهاش حرف میزنیم‌توخونه میگیم میخندیم خاله هام پسر دارن تک و تنها ببخشید یدونه مریض شدنیم نمیتونن به پسر بگن اون نوار بهداشتیو بده بمن.....میدونم شما یه دختر داری دلت یه پسر میخواسته ولی وقتی به دنیا بیاد عاشقش میشی