2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست

ما پنج تا خواهریم چهارتامون ازدواج کردیم سه تا خواهرام بچه اولشون دختر بود خواهر سومیم وقتی فهمید دختره دیوونه شده بود الان بچش دو سالشه میگه سالم باشه ولی پسر چیز دیگست .خواهر اولیم هم حامله شد بچه دومش بود اولش بهش گفتن دختره ناراحت شد ولی بعد رفت سونو گفتن پسره خیلی خوشحال شد .اشکال ندارد شاید مال تو هم بعدا گفتن پسر باشه 

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒

عیب نداره عزیزم فرقی ندارن که هردوشون با تربیت صحیح موجب افتخار میشن دخترتم دنیا بیاد کلی تو دل شما و بابا و خواهر بزرگش جا باز میکنه....مامان منم سومین بچشو به هوای پسر آورد دختر شد الان عشق هممونه ۱۹ سالشه پارسال موقع دانشگاه شهر دیگه رفتنش مامانم و خاله هام از غصه دوریش داشتن میمردن😂😂

اینم درنظر داشته باش که با فرزند بیشتر قطعا توجه و کیفیت تربیت و امکانات پایین تر میاد به نظز من دو تا خواهر کافی هستن برای هم عزیزم.

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم 28سالمه و دختر هشت ساله دارم میخوام باردار بشم همسرم پسر میخواد اما من باز دختر میخوام از خدا... از خوش یمنی زن اینکه بچش دختر باشه

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

من چهارساله تقاص ناشکریمو پس میدم...

ناشکری نکن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
دقیقا مثل من با اینکه اصلا به بچه دوم فکرم نمیکنم چون از خیچ لحاظ نمیتونم ساپورتش کنم ولی اسمشم انتخ ...

وای 😍😍خدا حفظش کنهه دخترو چه اسم نازی 

من هنوز نامزدم در اینده توان مالی دوتارو نداریم 😂ولی دوتا دختر عالیه 😍😍

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

🤕🙄خدااا کرمتو شکررر

ولی چرااا به ما بچه نمیدی برامن اصلن جنسیت مهم نیس میخوای چند تا پشت سرهم دختر بده و یا چند تا پسر فقط بدهههههه🤐

والا بعضی آرزو دارن بچه داربشن و نمیشن اگه هم شدن بعد از چند دد سال انتظار به بعضی ها که میدن جنسیت مهمه، وبعضی ها میزنن سقط میکنن

🤕

میشه لطفا ب اسی خرده نگیرید ی دختر داره ک حتنا عاشقشع دوس داشته ی پسرم داشته باشه ک تکمیل شه دگ بچه نیاره و خیلی طبیعی هس این حس

موی بشکافی ز عیب دیگران... چون ب عیب خود رسی کوری از آن...!!!

وقتی دنیا بیاد وقتی با خواهرش همبازی بشه وقتی عشق خواهرانه شون رو ببینی  یادت میره

میدونی من عکس شما هستم البته دلیل دختر خواستن تنهایی ز یادم بود چون خواهر هم ندارم تنهام خیلی نماز حضرت فاطمه خوندم تا آروم بشم

حالا خوشحالم یادم نرفته ولی میبینم بچه هام تنها نیستن 

نظر دادن شخصیت میخواد که انگار اینی که حرف زده نداره. امیدوارم یه روز تو شرایط من قرار بگیری میفهمی. ...

به این نظرات توجه نکنین الان مهم شمایید و نینی . وقتی دنیا بیاد قطعا عزیز میشه و حال الانتون طبیعیه . دختر و پسر فرق ندارن ولی دوست دلشتن یه جنس یا اینکه از هر دو جنس داشته باشید عادیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
جواب ابلهان خاموشی است اینم آخرین جوابی که بهت میدم 

😝😝😝پس همه ابلهن تو ساکت باش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد