2777
2789

ببخشید یکم طولانیه‌ولی توروخدا بخونید و کمکم کنید بعد از اینکه من و خانواده پسرعمه شوهرم رفتیم دیدن شوهرم و اونجا شوهرم و زن پسرعمه اش خیلی مشکوک‌ بودن...مثلا شوهرم یهویی جلو من رمز گوشی زنه رو زد درصورتیکه اون رمزشو نگفته بود بهمون...یبارم منو الکی دک کردن وقتی رفتم برگشتم احساس کردم‌شوهرم یه‌چیزایی داره بهش میگه...گذشت تا اینکه دوروز پیش شوهرم اومد مرخصی..از همون روز که اومده مدام اصرار میکرد بریم خونه ی پسرعمم اینا منم بهونه میاوردم تا اینکه گوشی منو برداشت بجا من به زن پسرعمه اش پیام داده بود که امروز میریم پیشش ماهم وقت نشد صبح بریم عصر هم همینطور بعد دم غروب بلند شد حسابی تیپ‌زد همون لباسی که براش خریده بودم و میگفتم همیشه بپوش و‌نمیپوشید رو پوشید و اصرار کرد بریم‌زشته بابا گفتم نه من نمیام..گفت باشه حداقل بریم خونه خواهرم چون توهمون محله است منم قبول مردم اونجا اصرارکه حالا تا اینجا اومدیم بیا خونه اینا بریم

دخترم همه ی زندگیمه 

خودشم زنگ زد به پسرعمه اش که کجا هستن اون گفت که من خونه نیستم ولی خانواده خونه ان...اینم اقا مارو برداشت برد دم در خونه شون رسیدیم زنگ زدن بهمون که بیاین دخترتون داره گریه میکنه اصلانم ساکت نمیشه منم گفتم بیا برگردیم...گفت نه بریم داخل زود برمیگردیم رفایم اونجا خلاصه از بس زنگ زدن زودی پاشدیم اومدیم بعد تو راه هی اصرار که بهش پیام بده معذرت خواهی کن زود بلند شدیم منم گفتم نیاز نیست همونجا بهش توضیح دادم ...وقتی رسیدیم خونه یه لحظه دیدم داره بهش پیام میده اسمشم به اسم شوهرش ذخیره کرده و چندتا عکس از دخترم‌و من گرفت و فرستاده براش احتمالا بعد خلاصه رفت یه گوشه نشست به چت کردن تا من رفتم پیشش فوری خارج شد و بعد بلند شد رفت بعد از چند دقیقه گفت میخوام برم خیاطی گفتم منم میام...چشاش چهارتا شد گفت چرا تو بیای...مطمئنی که میای و خلاصه خیلی اصرار کرد که نرم ولی من رفتم دم در خیاطی اون زنه بهم پیام میداد که چیشد زود بلند شدین منم توضیح دادم بعد گفت میشه عکس لباس که تنت بود بفرستی منم از بس حرصم گرفته بود گفتم دوربین گوشیم خرابه اونم ناراحت شد بعد از دلش در اوردم گفتم با گوشی شوهرم میفرستم بعد شوهرم اومد بهش گفتم گوشیت بده عکس بفرستم واس فلانی...اونم گوشی داد من تو واتساپ گفتم اسمش چی نوشتی گفت اسمشو بعد زدکچم دیدم همه پیامها پاک کرده اصلا ردی برجا نذاشته...خدایی شما بودین‌شک نمیکردین...الانم حالم خیلی بده با تپش قلب دارم تایپ میکنم توروخدا بگید چیکارکنم دستشون رو بشه برام فردا میخواد بره سرکار دیگه نمیاد تا یکماه

دخترم همه ی زندگیمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند دقیقه پیش هم اصرار میکرد حالا که دخترمون ساکته دوباره بریم خونشون؟منم گفتم نه.یه مدت مدام میگفت باهاش دوست نشو زن بدیه الان ولی دائم اسمشو‌میبره...ومیگه باهاش دوست شو

دخترم همه ی زندگیمه 

خب

شاید حس کردی چون اون زنه مگ نمیگی شوهر داره؟ 

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
چطور؟؟توروخدا بیشنر توضیح بده

اره عزیزم شک کن 🥺🥺ولی خودتو کنترل کن الکی حرص نخور 

قشنگ فکر کن و ی جوری زیر نظرش بگیر

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

واااا چ رفتارای تابلویی داره شوهرت چقدرم پرروه...

همون موقع ک رمزو زد باید میزدی دهنش چطور صبر کردی تا الان

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
چطور؟؟توروخدا بیشنر توضیح بده

خو میرفتی ببینی رفتارش چطوره شاید باش درارتباط نیست اونجوری باش راحته ولی ازش خوشش میاد

اون چطوریه؟اون زنه خیلی تیپ‌میزنه؟

من احساس میکنم شوهرم از دختر عمه مطلقش خوشش میاد البته فقط خوشش میاد

بزن تو دهنت شوهرت  پرینت خطشو بگیر تا مطمئن شی شاید الکی حساس شدی  هرچند با این تفاسیر ا ...

دفعه قبل الکی شک کردم خیلی برام بد شد نمیخوام این دفعه بدون مدرک حرف بزنم 

دخترم همه ی زندگیمه 
اره.شوهرشم پسرعمه شوهرم...ولی بخون ببین این چیزا ادمو به شک نمیندازه...

شک چیه بابا همون ک گفتی رمزو زد شوهرت دیگه نیاز به فکر کردن ب بقیش نیست 

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین