2777
2789
کاملا موافقم ولی اون دختر ممکن نیست بعدا سرخورده بشه بخاطر محل زندگیش ؟ و اینکه همسرش آپشنی نداره

اسی از کامنتات  معلومه پشیمون میشی ازدواج نکن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
بستگی به شخصیتش و عرضه و درامدش داره

ماشین و مغازه داره ولی دیپلمه و خونه نداره شغلشم آزاده . شغل آزاد جای پیشرفتی داره؟ از سن پایین تا ۳۶ سالگی هم مداوم کار کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اگه دخترخانم عادت به خرج کردن زیاد داشته باشه زندگی سخت میشه براشون

دختر خانوم اهل بریز و بپاش نیست ولی تو مناطق خوب تهران زندگی کرده و تاحالا پاشو پایین شهر نذاشته

نه خواستگاری سنتی باشه

همدیگه رو دوس که ندارین اختلاف ژبقاتی هم داربن

وجه استراک شماچیه

فرداتاتقی به توقی بخوره بهش سرکوفت بزنی من اله وبله ام

دختری که تورفاه بزرگ شده نمیتونه سختی بکسه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
کاملا موافقم ولی اون دختر ممکن نیست بعدا سرخورده بشه بخاطر محل زندگیش ؟ و اینکه همسرش آپشنی نداره

دقیقا همینه، من الان با اینکه همون محله قبلیم موندم، اما زندگی با ادمی که خیلی ازت پایین تره سخته و روزی هزار بار پشیمونم

ماشین و مغازه داره ولی دیپلمه و خونه نداره شغلشم آزاده . شغل آزاد جای پیشرفتی داره؟ از سن پایین تا ۳ ...

الان 36 سالشه و فقط مغازه و ماشین داره؟ فکر نمیکنم خیلی شرایط مالی اش خوب باشه مخصوصا با سنش من کم سن تر هایی دیدم که وضع مالی شون خیلی بهتره و از صفر هم شروع کردن 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
دختر خانوم اهل بریز و بپاش نیست ولی تو مناطق خوب تهران زندگی کرده و تاحالا پاشو پایین شهر نذاشته

مسخص برات سخته بری پایین شهر زندگی کنی این کارو نکن

مشخصه تونمیتونی

پس زندکیشون واقعاً سخت میشه بنظرم بی‌خیال شه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
الان 36 سالشه و فقط مغازه و ماشین داره؟ فکر نمیکنم خیلی شرایط مالی اش خوب باشه مخصوصا با سنش من کم س ...

دوستمم ۳۱ سالشه و این خواستگار هم بعد از مدت ها اومده