2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه از بالاشهر مجبور باشه بره پایین شهر تو خونه اجاره ای 

دیگ این ب دختر و اون پسر ربط داره...ب اینکه اون دختر بتونه تحمل کنه  و هی طعنه نزنه وب اینکه اون پسر برگرده بعدا بگه کسی نمیومده بگیرت ک زن من شدی

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
خونه پدرش؟اصلا این اشتباهو نکن سوادش مشکلی نیست ولی خونه پدرش خیلی مشکله

خونه پدرش پایین شهره ولی میتونه مستقل اجاره کنه اما همون محدوده که به محل کار خودشم نزدیک باشه

نه خواستگاری سنتی باشه

من با یه پایین شهری با تحصیلات هم ازدواج کردم و سنتی، اما پشیمونم. اما به پایین و بالا شهر بودن ربط نداره. تمکن ربطی نداره که کجا زندگی میکنی، میشناسم خیلیا خونه بالا شهرشون رو اجاره دادن ولی محله قدیمی پدریشون ساکنن

ربطی نداره خوشبختی و احساس رضایت از زندگی با پول و تحصیل خریده نمیشه و به دست نمیاد

کاملا موافقم ولی اون دختر ممکن نیست بعدا سرخورده بشه بخاطر محل زندگیش ؟ و اینکه همسرش آپشنی نداره

اولین مشکل این اختلاف طبقاتی ممکن تفاوت فرهنگی بیاره که آزاردهنده است 

دومی هم به سطح توقعات خانم و صبوری داره که باید با این موضوع کنار می یاد شوهرش نمی تون رفته خونه پدرش براش فراهم کنه 

مورد سوم قیاس اطرافیان و اخلاق دختر و پسر که چقدر  این حرفا تو روابطم تاثیر می ذاره 

ربطی نداره خوشبختی و احساس رضایت از زندگی با پول و تحصیل خریده نمیشه و به دست نمیاد

باور کن درسته شخصیت ک شعور ربطی  به پول و سواد نداره ولی باعث اختلاف میشه یا لااقل ریسکش  زیاده 

من و شوهرم خودمون با هم خوب بودیم ولی واقعا شوهرم  پیش بابای من اصلا راحت نیست بین خانواده م کلا زیاد راحت نیست عمه و عمو و خاله و مهمونی خانوادگی اصلا دوست ندارم شوهرم باشه چون اونا خانواده خیلی آزادتر  و پولدارتری هستن 

اصلا فرهنگ و لباس پوشیدن و خیلی چیزای خانواده من با اون فرق داره خودم مشکلی ندارم خواهر برادر  اینام مشکلی ندارن ولی کلا جو خانواده ها جور نیست

همین باعث شده خیلی وقتا مشکلاتی پیش بیاد 

الان میگم کاش با یکی از جنس خودم ازدواج میکردم راحت بیاد تو جمع مهمونی خانوادگی و من استرس نگیرم که شوهرم بیاد فلان جور پذیرایی بشه یا نشه 

کلا این ازدواجا انجام نشه خیلی خیلی خیلی بهتره

منتظر اتفاقات خوبم