2777
2789
عنوان

واقعا دارم غصه میخورم😢

39 بازدید | 78 پست
الانم که دارم مینویسم دارم گریه میکنم. دخترم 11 ماهشه اولا غذا خوردنش خوب بود ولی الان افتضاحه اصلا هیچی نمیخوره دیگه دارم دیوونه میشم از الان غصه ی فردا رو میخورم که چجوری و چی بهش بدم که بخوره تخم مرغ نه آب پز نه نیمرو نه توی فرنی اصلا نمیخوره گوشت و مرغ حتی به صورت ریز میکنم ولی بدش میاد تف میکنه امروز غذارو به زور دادم بالا آورد. در واقع امروز اصلا چیزی نخورد.همش فکر میکنم من مادر نالایقی هستم.9 ماهگی 8 و 700 بود 10 ماهگی شد 8 و 300 اصلا بهش نمیخوره که یکماه دیگه 1 سالش بشه😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا سلام دوما شاید درد دندونشه که غذا نمی خوره حالا را حلم منم دخترم اینجوری بود دکترش فوق تخصصه گف غذاشو کامل میکس کن انقد که بشه فرنی بعدم غذاشو ابدار تر بردار که رقیق باشه میدی دهنش مثل اب قورت بده من سوپ گوشت می پزم میکس می کنم.حتی امروز اش رشته رو هم میکس کردم واقعا می خوره
دخترم همه ی داراییم تو این دنیای بزرگه...