2777
2789
عنوان

واقعا دارم غصه میخورم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا یک سال و نیم به دخترم غربی میکس دادم و بعد از اون غذای کامل البته توس اون مدت میکس کردن هم حواسم بود که جویدن یاد بگیره چیزهای نرم میدادم دستش خودش بخوره
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
مامان ندا فدات همه بچه ها که غذای میکس نمیخورن میتونی غذا رو نرم بهش بدی ولی میکس نه یه پیشنهاد دادم چون من عواقبش رو دیدم اشتباه نکن دوست من و غذای میکس نده بچه ات
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید
من دخترم چون گرسنه میشد خوابش سبک بود البته من پیش اومده غذای میکسم ندم مثلا مهمونی باشم با پشت قاشق له می کنم میدم ولی میکس می کنم خیلی خوب می خوره
دخترم همه ی داراییم تو این دنیای بزرگه...
ابلیموی طبیعی بزن تو غذاش یه مقدار ناچیزم نمکی بزن.زرده تخم مرغم رنده کن تو سوپش.به غذاهاش تنوع بده شاید زده شده از این غذاهایی که میدی
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
فقط صبوری کن ریحانه جان.و سعی کن حواسش و پرت کنی. راهش باید پیدا کنی که چی ب اش جالبه! یه بچه کتاب دوست داره. یکی شعر .یکی بازی بازی میخوره. یه مدت باید صبور باشی و به این روش ها بدی تا عادت کنه به غذا خوردن
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.